Συνελήφθη το Σάββατο το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου 39χρονος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής καθώς και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Εξιχνιάστηκαν πέντε υποθέσεις κλοπών σε καταστήματα στην Κεφαλονιά
police
Κοινωνία
11/01/2016 | 17:47

Συνελήφθη το Σάββατο (09.01.2016) το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου Κεφαλληνίας, 39χρονος ημεδαπός για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής καθώς και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, οδηγήθηκαν στον εντοπισμό και σύλληψη του 39χρονου, ύστερα από μεθοδική αστυνομική έρευνα που είχε ως αποτέλεσμα, να ταυτοποιηθεί, -αρχικά-, ως ο δράστης δύο διαδοχικών περιπτώσεων διάρρηξης καταστημάτων το πρωί του Σαββάτου (09.01.2015), στο Αργοστόλι.

Η δράση του 39χρoνου είχε ως αποτέλεσμα, να αφαιρεθεί το συνολικό χρηματικό ποσό των (500) ευρώ, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστή, μία ηλεκτρονική συσκευή καθώς και οινοπνευματώδη ποτά συνολικής αξίας (200) ευρώ περίπου.

Από την εξέλιξη των ερευνών διαπιστώθηκε η εμπλοκή του σε τρείς ακόμη διαρρήξεις καταστημάτων, την Τετάρτη (06.01.2016), από τις οποίες είχαν αφαιρεθεί χρήματα, ένας ηλεκτρονικής υπολογιστής καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε, τόσο στην κατοχή όσο και στην κατοικία του, μέρος των αντικειμένων που είχαν αφαιρεθεί, τα οποία επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους, καθώς και πέντε ναρκωτικά χάπια.

Ο 39χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer