Ο εμπορικός διευθυντής της Ryanair David O' Brien ανακοίνωσε σήμερα ότι προχωρά σε μείωση της παρουσίας της αεροπορικής εταιρείας στην ελληνική αγορά.
Η Ryanair μειώνει τα δρομολόγια στην Ελλάδα και κατηγορεί την κυβέρνηση
Τουρισμός
31/01/2017 | 15:32

Ο εμπορικός διευθυντής της Ryanair David O’ Brien ανακοίνωσε σήμερα ότι προχωρά σε μείωση της παρουσίας της αεροπορικής εταιρείας στην ελληνική αγορά.

Συγκεκριμένα ανακοίνωσε πως η εταιρεία θα προβεί σε μείωση της κίνησης της στην Αθήνα κατά 22% για τον χειμώνα του 2017, λόγω καθυστερήσεων των έργων ολοκλήρωσης του αεροδιαδρόμου Θεσσαλονίκης καθώς και λόγω των αναπάντητων αναπτυξιακών της προτάσεων εκ μέρους της κυβέρνησης.

Μάλιστα «ευελπιστεί πως η Ελληνική κυβέρνηση δεν θα κάνει τα ίδια λάθη του παρελθόντος» και την προτρέπει να παρατείνει την σύμβαση του ΔΑΑ, έχοντας ως στόχο την ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης και του τουρισμού.

Σύμφωνα με την Ryanair, εάν η Αθήνα αξιοποιούσε τις προοπτικές της, θα μπορούσε να υποδεχθεί 20 εκατομμύρια επιπλέον πελάτες και 5 εκατομμύρια τουρίστες (ταξιδιωτικές δαπάνες € 2.7 δισ.), οι οποίοι θα συνέβαλαν στην δημιουργία 15.000 θέσεων εργασίας.

 

Πηγή: iefimerida.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer