Διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στις Συνεδριακές εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Κέντρου Metropolitan Expo
Η Κεφαλονιά στο Συνέδριο της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιέρας και Φορέων Ναυτιλίας
Τουρισμός
12/12/2014 | 10:58

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Συνέδριο της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων & Φορέων Ναυτιλίας, το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014 στις Συνεδριακές εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Κέντρου Metropolitan Expo.

Τις εργασίες του Συνεδρίου πλαισίωσαν προσωπικότητες και εξειδικευμένα Στελέχη από το χώρο του Τουρισμού Κρουαζιεροπλοίων, όπως οι κ.κ. Θ.Κόντες (Πρόεδρος  ΕΕΚΦΝ), Α.Καλούδης (Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ. – ΕΕΚΦΝ), Π.Νάγος (Διευθυντής Πωλήσεων LHC),  Ι.Ευσταθίου (Α/Πρόεδρος ΕΕΚΦΝ), Α.Δρίτσα (Director, One  Day Cruises),  Α.Στελλιάτος (Πρόεδρος ΕΠΕΣΤ),  Καθ.Ι.Μουτζούρης (Πρόεδρος Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένων), Σ.Χατζάκος (Γεν.Διευθυντής ΟΛΠ), Σ.Κατσικάδης (Πρόεδρος Ένωσης Μαρίνων Ελλάδος), Α.Γκόβας (Πρόεδρος Ελληνικά Υδατοδρόμια) και Θ.Γιαντσή (Π.Μ.,Εργαστήριο Λιμενικών Έργων ΕΜΠ).

Το Δήμο Κεφαλονιάς εκπροσώπησε ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ε.Κεκάτος, ο οποίος ευχαριστώντας την Ένωση Εφοπλιστών για την τιμή να συμπεριληφθεί η Κεφαλονιά στις εργασίες του Συνεδρίου, παρουσίασε τους τρόπους προώθησης του Νησιού ως σταθερά ανερχόμενου προορισμού Κρουαζιεροπλοίων.

Το Συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ των άλλων ο Πρόεδρος της Hellenic Seaways κ.Γ.Στρίντζης,  ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ.Γ.Τζωρτζάτος, οι Ταξιδιωτικοί Πράκτορες Κεφαλονιάς, κ.Ε.Ζαμπέλης, κ.Δ.Έρτσος και κ.Σ.Κατσούρης, ο Εφοπλιστής κ.Γ.Γιαννουλάτος, τα Στελέχη της CTM κ.Κρίση Παλάση και κ.Πάνος Σωτηρίου και πολλοί άλλοι.

Προς: κ. Ευάγγελο Κεκάτο / Αντιδήμαρχο Κεφαλληνίας

Κοινοποίηση:

         κ. Αλέξανδρο Παρίση / Δήμαρχο Κεφαλληνίας

         κ. Τζωρτζάτο Γεώργιο / Πρόεδρο Λιμενικού Ταμείου Κεφαλληνίας

         κ. Γεράσιμο Στρίντζη / Πρόεδρο Hellenic Seaways

         κ. Διονύσιο Έρτσο / ERTSOS WORLD TRAVEL SERVICES

         κ. Ζαμπέλη Εμμανουήλ / Ainos Tours

 Αγαπητέ κ. Κεκάτο,

 Θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την πολύ ουσιαστική και περιεκτική – παρουσίαση που κάνατε στο Συνέδριο για τον τουρισμό και την τουριστική ναυτιλία, το περασμένο Σάββατο στο Metropolitan Expo. Η παρουσία όλων σας έδειξε, για ακόμη μία φορά, το μεγάλο ενδιαφέρον των Φορέων της Κεφαλονιάς, προκειμένου για την ανάπτυξη της τουριστικής ναυτιλίας στο όμορφο νησί σας. Η Ένωσή μας θα είναι πάντα κοντά σας, προκειμένου να συνδράμει στην επίτευξη των κοινών στόχων. Με την ευκαιρία σας γνωρίζουμε ότι, με την έναρξη της προσεχούς τουριστικής περιόδου, θα υπάρξει συνεννόηση, προκειμένου για την πραγματοποίηση επίσκεψής μας στο Αργοστόλι, έχοντας υπ’ όψιν όλες τις νεότερες εξελίξεις, προκειμένου να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις, όσον αφορά τη μεθόδευση των ενεργειών, που θα οδηγήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη της λιμενικής υποδομής στο νησί σας.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

 Με φιλικούς χαιρετισμούς και εκτίμηση,

 Αντώνιος Καλούδης

Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

kek1

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer