Η ΑΒ Βασιλόπουλος καλεί όλους τους κατοίκους της Κεφαλονιάς να γίνουν κρίκοι της μεγάλης αλυσίδας αλληλεγγύης για όσους έχουν ανάγκη!
Η Κεφαλονιά καλωσορίζει τις «52 Δράσεις σίτισης και φροντίδας»
Κοινωνία
23/01/2014 | 15:00

Η Κεφαλονιά καλωσορίζει τις «52 Εβδομάδες –

52 Δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα»

 Η ΑΒ Βασιλόπουλος καλεί όλους τους κατοίκους της Κεφαλονιάς να γίνουν κρίκοι της μεγάλης αλυσίδας αλληλεγγύης για όσους έχουν ανάγκη!

Η ενέργεια της ΑΒ Βασιλόπουλος με τον τίτλο, «52 Εβδομάδες, 52 δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα», που ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αττική στις 30 Σεπτεμβρίου, εξαπλώνεται.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος οργανώνει και χρηματοδοτεί 52 δράσεις σίτισης και φροντίδας ανά τη χώρα, αποτελώντας έτσι τον πρώτο βασικό κρίκο αυτής της μεγάλης αλυσίδας. Με στόχο η προσπάθεια να γιγαντωθεί, η ΑΒ Βασιλόπουλος δίνει τη δυνατότητα και καλεί καταναλωτές, προμηθευτές, φίλους και συνεργάτες και στην Κεφαλονιά για να γίνουν και οι ίδιοι κρίκοι αυτής της μεγάλης αλυσίδας αλληλεγγύης και να ενισχύσουν την Κοινωνική Υπηρεσία Κεφαλονιάς.

Και πως μπορεί να γίνει αυτό;

  • Επιλέγοντας τα «προϊόντα αλληλεγγύης» με την ειδική σήμανση, τα καθαρά έσοδα από την πώληση των οποίων θα ενισχύουν τον παραπάνω φορέα.
  • Αγοράζοντας τα προϊόντα μικρών και μεγάλων προμηθευτών που υποστηρίζουν την προσπάθεια της ΑΒ, διαθέτοντας ένα ποσό από τις πωλήσεις των προϊόντων τους.
  • Συγκεντρώνοντας τρόφιμα στα καταστήματα ΑΒ, από τις 27 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου.

«52 Εβδομάδες – 52 Δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα».

Συμμετέχουμε όλοι, γιατί όταν υπάρχει ανάγκη κανείς δεν περισσεύει!

draseis

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer