Το συνεργείο θα αποτελείται από δύο Ιάπωνες ενώ θα τους συνοδεύει μία Ελληνίδα παραγωγός, η οποία θα είναι και η μεταφράστρια κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.
Ιαπωνικό documenter για την Κεφαλονιά
Κοινωνία
23/01/2014 | 14:29

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορούμε, ότι σύντομα θα αρχίσουν τα κινηματογραφικά γυρίσματα ενός documenter αφιερωμένου στις φυσικές ομορφιές, τη λαογραφία και τον πολιτισμό της Κεφαλονιάς για το Ιαπωνικό τηλεοπτικό δίκτυο BS-TBS.
Για την ερχόμενη σαιζόν 2014-15, η ιαπωνική εταιρεία παραγωγής έχει επιλέξει να κινηματογραφήσει και να δημιουργήσει ένα ωριαίο τουριστικό αφιέρωμα στο πανέμορφο νησί της Κεφαλονιάς.
Πιο συγκεκριμένα, η παραγωγή αφορά documenter τουριστικού περιεχομένου, με σκοπό να αναδείξει τουριστικούς προορισμούς, που θα μπορούσαν να επισκεφθούν οι Ιάπωνες τουρίστες.
Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στον μήνα Φεβρουάριο, και θα διαρκέσουν περίπου 10-12 ημέρες.
Τα τοπία, τα αξιοθέατα και οι παραδόσεις του Νησιού μεταφέρονται στη μικρή οθόνη μέσα από τη φωνή μίας πολύ γνωστής Γιαπωνέζας ηθοποιού, της κας Naruta Yasumi, η οποία ταξιδεύει, γνωρίζει ντόπιους κατοίκους και μαθαίνει τις παραδόσεις και τα έθιμα του κάθε τόπου.
Το συνεργείο θα αποτελείται από δύο Ιάπωνες (σκηνοθέτης και κάμεραμαν), ενώ θα τους συνοδεύει μία Ελληνίδα παραγωγός, η οποία θα είναι και η μεταφράστρια κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.
Το documenter θα προβληθεί την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου από το Ιαπωνικό τηλεοπτικό δίκτυο BS-TBS.
Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο τηλεοπτικό δίκτυο συγκαταλέγεται μεταξύ των 3 μεγαλύτερων τηλεοπτικών δικτύων στην Ιαπωνία, με επίπεδο τηλεθέασης να ξεπερνά τους 10εκ. τηλεθεατές σε καθημερινή βάση.
Την παραγωγή του film έχει αναλάβει η Εταιρεία MediaCo FSS (www.mediacofss.com) και τη διαχείριση της επικοινωνίας εκ μέρους του Δήμου Κεφαλονιάς έχει ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος.

cameraman

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer