Συγκέντρωση - πικετοφορία σήμερα Τρίτη 8 Μάρτη 5.30 μμ στο ΕΚΚΙ.
Η ΕΛΜΕΚΙ τιμά την ημέρα της Γυναίκας
Γυναίκα
08/03/2016 | 08:54

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ καλεί τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους να τιμήσουν την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας, μαζί με το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς – Ιθάκης και την ΟΓΕ.
Να πάρουν μαζικά μέρος στη
συγκέντρωση – πικετοφορία,
την Τρίτη 8 Μάρτη,
στις 5.30 μμ,
στο Εργατικό Κέντρο.
Τα εργατικά σωματεία, οι σύλλογοι αυτοαπασχολούμενων και γυναικών, να κάνουμε τη συγκέντρωση σταθμό στην κλιμάκωση του αγώνα ενάντια στα αντιασφαλιστικά σχέδια της κυβέρνησης.
Καλούμε τις συναδέλφισσες, μόνιμες και αναπληρώτριες, συμβασιούχες, μαζί με τις υπόλοιπες εργαζόμενες, τις άνεργες, τις αυτοαπασχολούμενες, τις γυναίκες της υπαίθρου, τις νέες γυναίκες να ενισχύσουν με τη συμμετοχή τους την πάλη ενάντια στην πολιτική που θέτει στο στόχαστρο τα δικαιώματα στην κοινωνική ασφάλιση, τη μητρότητα, την εργασία, τον ελεύθερο χρόνο, για τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες.
Ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, που δημιουργούν κινδύνους για νέα γενικευμένη πολεμική αναμέτρηση στην περιοχή μας, που γεννούν πόλεμο, φτώχεια, ανεργία, προσφυγιά. Να σταματήσει τώρα το αίσχος με τους χιλιάδες πρόσφυγες, ανάμεσά τους γυναίκες, βρέφη, ασυνόδευτα παιδιά και έφηβοι, που αναγκάζονται να περπατάνε χιλιόμετρα χωρίς φαγητό, χωρίς στέγη και βασικές υποδομές υγιεινής, χωρίς πρόσβαση σε υποδομές ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας.
Αργοστόλι 08/03/2016
Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer