ύκλος βιωματικών εργαστηρίων για ενήλικες με αφορμή την ζωγραφική "Αποδομώντας το Μπαρόκ" με την Μαρίνα Στελλάτου.
Εργαστήρια Ζωγραφικής για Ενήλικες – 3η Συνάντηση με την Μαρίνα Στελλάτου
Πολιτισμός
05/02/2016 | 18:22

Ο κύκλος βιωματικών εργαστηρίων για ενήλικες με αφορμή τη ζωγραφική «Η Τέχνη Αλλιώς», συνεχίζεται για 3η εβδομάδα με το εργαστήριο με τίτλο “Αποδομώντας το Μπαρόκ” το οποίο συντονίζει η Μαρίνα Στελλάτου.

Πότε; Την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016, 6:00-8:00μμ
Πού; Στο Σπίτι του Δασκάλου, στην Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου (αρχή λεωφόρου Ριζοσπαστών).

Οι Δεσποινίδες των Τιμών (Las Meninas) είναι ένας πίνακας του 1656 από τον Ντιέγκο Βελάσκεθ. Ο Πικάσο ζωγράφισε τη δική του εκδοχή του πίνακα το 1957, αποδομώντας τον κυβιστικά. Αυτό μας δίνει την αφορμή να κάνουμε την δική μας δόμηση και αποδόμηση του έργου, ανακαλύπτοντας ορισμένα από τα μυστικά του!

H Μαρίνα Στελλάτου γεννήθηκε στην Κεφαλονιά το 1975. Είναι απόφοιτος της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών Αθηνών. Σπούδασε ζωγραφική με καθηγητές τους Ι. Βαλαβανίδη και Μ. Μανουσάκη και αποφοίτησε με άριστα το 2006. Υποτροφία Erasmus για το ακαδημαϊκό έτος 2004-2005 στην Βασιλική Ακαδημία Καλών Τεχνων των Βρυξέλλών. Παρακολούθησε επίσης τα εργαστήρια Σκηνογραφίας με καθηγητή τον Γ. Ζιάκα και Αγιογραφίας με καθηγητή τον Π. Σάμιο. Απόφοιτος Θεολογικής Σχολής, Τμήμα Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το διάστημα 2007 -2014 εργάστηκε στο Μουσείο Παιδικής Τέχνης, ενώ από το 2014 ζει και εργάζεται στην Κεφαλονιά, όπου διατηρεί το Εργαστήρι Ζωγραφικής για παιδιά και εφήβους “Αποτυπώματα”.

Σας ενημερώνουμε ωστόσο ότι ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων στο εργαστήριο έχει ήδη συμπληρωθεί και σας ευχαριστούμε για την ενθουσιώδη ανταπόκριση!

Αναλυτικές πληροφορίες για τα επόμενα εργαστήρια δημοσιεύονται κάθε εβδομάδα στο facebook, στην ιστοσελίδα μας και στα τοπικά ΜΜΕ.

Ελάτε να δώσουμε χρώμα στο γκρίζο του χειμώνα!

http://www.e-traverso.gr/index.php/oi-draseis-mas/124-h-texni-alliws
https://www.facebook.com/events/1551821321801755/
info@e-traverso.gr
Κοινωνικό Εργαστήρι Τραβέρσο

afisa_stellatou

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer