Επιστολή στήριξης προς την Δημοτική Αστυνομία Κεφαλληνίας απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής στον Δήμαρχο Κεφαλονιάς
Επιστολή συμπαράστασης Κουρή στους εργαζόμενους της Δημοτικής Αστυνομίας
Πολιτική
10/07/2013 | 21:17

Επιστολή στήριξης προς την Δημοτική Αστυνομία Κεφαλληνίας απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής στον Δήμαρχο Κεφαλονιάς Α. Παρίση. Ακολουθεί η επιστολή:

«Σε συνέχεια ψηφίσματος των εργαζομένων της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Κεφαλονιάς, δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο δίκαιο των αιτημάτων τους. Η κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας συνιστά μία ακόμη προσπάθεια απογύμνωσης και υποβιβασμού των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης που οδηγεί σε αδιέξοδο σωρεία ανθρώπων στην χώρα μας.

Ο ρόλος της Δημοτικής Αστυνομίας είναι ιδιαίτερα σημαντικός συνεισφέροντας επί της ουσίας στην διατήρηση της τάξης, της οργάνωσης και ασφάλειας για τα ζητήματα του Δήμου που εμπίπτουν στην αρμοδιότητά της, ενισχύοντας το έργο της αστυνομίας και συμβάλλοντας στην αποσυμφόρηση των υπηρεσιών του Δήμου.

Όλοι μαζί ενωμένοι, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου αντιταχθούμε στην «μόδα» των καταργήσεων και συγχωνεύσεων που οδηγεί στον ευνουχισμό φορέων και υπηρεσιών και διαταράσσει βιαίως την κοινωνική μας συνοχή.

Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε αυτήν την υποβάθμιση, -που θίγει την αξιοπρέπειά μας ως πολίτες και ακυρώνει τον ρόλο μας ως φορείς- και η οποία εντάσσεται καταφανώς, σε μια γενικότερη πολιτική ισοπέδωσης των περισσότερων θεσμικών οργάνων και αποδυνάμωσης της περιφέρειας μας.

Ειδικά τα νησιά μας έχουν ανάγκη από στήριξη και όχι από πράξεις και αποφάσεις που θα μας οδηγήσουν σε απομόνωση και αδιέξοδο.

Παραμένουμε πλάι στους εργαζόμενους της Δημοτικής Αστυνομίας στηρίζοντας όλες τους τις κινήσεις.»

 Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer