Τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας συνόδευε η Πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής, Ρόδη Κράτσα
Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Δήμο Ζακύνθου | Ενημερώθηκε για τα τρέχοντα προβλήματα
Πολιτική
24/08/2016 | 18:22

Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ζακύνθου, κ. Παύλος Κολοκοτσάς, ο οποίος αφού τον καλωσόρισε στο νησί μας, τον ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας και του παρέδωσε σχετικό υπόμνημα.
Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην κακή οικονομική κατάσταση του Δήμου, η οποία οφείλεται αφενός στην οικονομική αδυναμία των συμπολιτών μας να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους και, αφετέρου, στην περικοπή των πόρων από την κεντρική διοίκηση, η οποία ξεπερνά το 65%.
Από την πλευρά του ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας συνεχάρη τον Δήμαρχο για το έργο που επιτελεί σε ό,τι αφορά το θέμα των απορριμμάτων με την επιλογή του χώρου, αλλά και την αντικατάσταση του κεντρικού αγωγού υδροδότησης και πρόσθεσε πως θα είναι στο πλευρό του Δήμου για όλα τα ζητήματα, ξεκαθαρίζοντας πως η Ελλάδα θα πάει μπροστά και θα ξεπεράσει την οικονομική κρίση μόνο αν προσελκύσουμε επενδύσεις.

mitsotakis-kolokotsas2

Τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας συνόδευε η Πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής, Ρόδη Κράτσα ενώ το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, πρώην Δήμαρχοι και κομματικά στελέχη, και στο τέλος έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer