Συγκινητική προσέλευση. Κατακλύστηκε το «Κωστής Παλαμάς» στο κέντρο της Αθήνας.
ΕΝΩΜΕΝΑ τα Κεφαλλονίτικα Σωματεία της Αθήνας στο πλευρό των σεισμοπλήκτων
Κοινωνία
08/02/2014 | 22:41

Με πρωτοβουλία της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών πραγματοποιήθηκε σήμερα, 8 Φεβρουαρίου 2014 στην αίθουσα «Κωστής Παλαμάς» του Πανεπιστημίου Αθηνών, έκτακτη Παγκεφαλληνιακή σύσκεψη των σωματείων της Αττικής για βοήθεια στους σεισμόπληκτους συμπατριώτες μας. Η προσέλευση των Προεδρείων των σωματείων και επιφανών Κεφαλλήνων από το χώρο του πολιτισμού και του Ακαδημαϊκού χώρου ήταν άκρως συγκινητική. Ιδιαίτερα ο Πρόεδρος και το ΔΣ της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών θα ήθελε να ευχαριστήσει το δημοφιλή συμπατριώτη μας ηθοποιό κ. Κώστα Βουτσά για τη παρουσία του και την ολόθερμη στήριξη του στη πρωτοβουλία μας.
Στην σύσκεψη ακούστηκαν προτάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε ο σεισμός, την αποκατάσταση των ζημιών και τη διάσωση των ιστορικών μας μνημείων που έχουν πληγεί από τον εγκέλαδο.
Τέλος, το σύνολο των Κεφαλληνιακών σωματείων εξουσιοδότησε επταμελή συντονιστική επιτροπή της οποίας θα προεδρεύσει ο πολυαγαπημένος μας ηθοποιός Κώστα Βουτσάς με σκοπό να συντονίσει τις προσπάθειες όλων των σωματείων.
Την επταμελή συντονιστική επιτροπή αποτελούν:
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής και εκπρόσωπος του πολιτισμού κ. Κώστας Βουτσάς
Από τα Κεφαλληνιακά σωματεία
Ο Πρόεδρος της Κεφαλληνικής Αδελφότητας Αθηνών κ. Τάσος Βαλλιανάτος
Ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακήσιων Πειραιά κ. Βαγγέλης Σπαθής
Ο Πρόεδρος της ΟΚΙΣ κ. Βαγγέλης Μιχαλάτος
Από το χώρο της πολιτικής
Ο π. υφυπουργός κ. Πέτρος Αλιβιζάτος
Από το χώρο των επιστημών
Ο Καθηγητής Ιατρικής κ. Γεράσιμος Μεταξάς
Και από το χώρο του Οικονομικού Σχεδιασμού ο π. Πρόεδρος της ΕΤΒΑ κ. Ζαχαρίας Πατρίκιος.

adelfothta_seismos1 adelfothta_seismos2 adelfothta_seismos3 adelfothta_seismos4 adelfothta_seismos5 adelfothta_seismos6 adelfothta_seismos8 adelfothta_seismos9 adelfothta_seismos10 adelfothta_seismos11 adelfothta_seismos12 adelfothta_seismos13 adelfothta_seismos14 adelfothta_seismos15 adelfothta_seismos15 adelfothta_seismos16 adelfothta_seismos17 adelfothta_seismos18 adelfothta_seismos20 adelfothta_seismos21 adelfothta_seismos22 adelfothta_seismos23 adelfothta_seismos24

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia