Ο δημοφιλής ηθοποιός συγκινημένος δήλωσε ότι είναι στη πρώτη γραμμή και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την επούλωση των πληγών της Παλικής.
Και ο Βουτσάς στη μεγάλη μάζωξη των Κεφαλλονίτικων σωματείων της Αθήνας
Κοινωνία
08/02/2014 | 20:09

Από τους πρώτους έφτασε στη εκδήλωση των Κεφαλλονίτικων σωματείων, σήμερα το πρωί, ο δημοφιλής ηθοποιός μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Αδελφότητας Αθηνών Τάσου Βαλλιανάτου. Ο Κώστας Βουτσάς με καταγωγή από τα Φερεντινάτα ήταν συγκινημένος με τα όσα περνάνε οι συμπατριώτες μας στο Ληξούρι και δήλωσε ότι, μακριά από κόμματα, θα πρέπει να εργαστούμε όλοι μαζί τις επόμενες μέρες για να επανέλθει η κοινωνία του νησιού σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

Ο Κώστας Βουτσάς έφθασε νωρίς το πρωί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου “Κωστής Παλαμάς” μαζί με τον Γιώργο Κακή Κωνσταντινάτο και μίλησε με όλους τους εκπροσώπους των Κεφαλλονίτικων σωματείων της Αθήνας.
Μάλιστα στο συντονιστικό φορέα που δημιουργήθηκε, για το πώς θα κινηθούν οι σύλλογοι της Αθηνάς και θα συνδράμουν τους σεισμόπληκτους, ο Κώστας Βουτσάς όχι μόνο δέχθηκε με χαρά να γίνει μέλος αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα προεδρεύσει αυτού του οργάνου.

sullogoi_seimos

voutsas_kakhs

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer