Η υπουργός Τουρισμού εξέφρασε την αισιοδοξία ότι φέτος θα είναι μία καλή τουριστική χρονιά για την Ελλάδα
«Ελλάδα η πλουσιότερη χώρα του κόσμου»
Τουρισμός
04/07/2013 | 23:39

«Ελλάδα η πλουσιότερη χώρα του κόσμου», ονομάζεται η επικοινωνιακή καμπάνια που υλοποίησε το υπουργείο Τουρισμού και παρουσίασε σήμερα η υπουργός, Όλγα Κεφαλογιάννη, σε ειδική εκδήλωση.

Κατά την ομιλία της, η κ. Κεφαλογιάννη τόνισε ότι δεν πρόκειται για μία ακόμη καμπάνια τουριστικής συνείδησης, αλλά για μία προσπάθεια που στέλνει ένα θετικό μήνυμα προς κάθε Έλληνα πολίτη, προς κάθε επαγγελματία του τουρισμού, προκειμένου να αναδειχθεί η μοναδική ομορφιά της Ελλάδας, με τρόπο σύγχρονο και εναλλακτικό.

Η υπουργός Τουρισμού εξέφρασε την αισιοδοξία ότι φέτος θα είναι μία καλή τουριστική χρονιά για την Ελλάδα. Ωστόσο, υπογράμμισε πως «οι καλές χρονιές δεν χαρίζονται, αλλά έρχονται και ξανάρχονται με πολύ προσπάθεια, σχέδιο και επιμονή, συλλογική δουλειά».

Μάλιστα, η Όλγα Κεφαλογιάννη ζήτησε από όλους, καθένας από το πόστο του, να συνεισφέρουν ώστε οι επισκέπτες να περάσουν αξέχαστες διακοπές. «Να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό», είπε χαρακτηριστικά..

«Να αποδείξουμε την αγάπη μας για τον τόπο. Να υπενθυμίσουμε πόσο φιλόξενοι είμαστε. Να διαφημίσουμε πόσο καλοί επαγγελματίες είμαστε. Να αναδείξουμε τον θησαυρό της Ελλάδας σε αξίες, ιστορία και μνήμες. Το brand, το όνομα “Ελλάδα” είναι πανίσχυρο. Αντέχει οποιαδήποτε κρίση» τόνισε η υπουργός για να προσθέσει: «η εικόνα αλλάζει, βήμα-βήμα. Γίνεται καλύτερη. Πιο φωτεινή, πιο αισιόδοξη. Αυτή την αισιόδοξη και φωτεινή πλευρά θέλουμε να αναδείξουμε».

Η καμπάνια αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά βίντεο, τα οποία θα αναρτηθούν σταδιακά στο διαδίκτυο και θα προβληθούν ως κοινωνικό μήνυμα στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, αποσκοπώντας στην ευαισθητοποίηση του κοινού και την προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού τουριστών.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer