Μπορεί βαθμολογικά η Ελεονόρα να μην αντιμετώπισε ισχυρό πρόβλημα για την παραμονή της στο φιλανθρωπικό show του ΑΝΤ1 παρά ταύτα όλοι είδαμε πως τα βλέμματα ήταν συγκρατημένα την Κυριακή το βράδυ.
Ελεονόρα παντός καιρού!
Γυναίκα
06/05/2011 | 05:27

antonatos2Του Κωνσταντίνου Αντωνάτου

Την αγάπη μας στην Ελεονόρα Μελέτη την έχουμε εκφράσει πολλάκις από τούτο το βήμα. Το θέμα είναι πως την προηγούμενη εβδομάδα η αγαπητή Κεφαλονίτισσα τα βρήκε κάπως μπαστούνια αφού λόγω ενός προσωπικού της θέματος όπως εκμυστηρεύτηκε η ίδια δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση και αυτό βγήκε και προς τα έξω.

Από την μία η κακή ψυχολογική της κατάσταση κατά την διάρκεια της πρόβας όλη την εβδομάδα, η ψυχολογική στήριξη που δέχτηκε από τον παρτενέρ της στο Dancing With The Stars Ηλία Λαδά και η μέτρια απόδοση της στο Κυριακάτικο Live Show ήταν ένα τρίπτυχο που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

Μπορεί βαθμολογικά η Ελεονόρα να μην αντιμετώπισε ισχυρό πρόβλημα για την παραμονή της στο φιλανθρωπικό show του ΑΝΤ1 παρά ταύτα όλοι είδαμε πως τα βλέμματα ήταν συγκρατημένα την Κυριακή το βράδυ. Αυτό φαίνεται και από την λιγοστή επαφή που έχει η Ελεονόρα με το αγαπημένο της social network που δεν είναι άλλο από το twitter.

Βέβαια αυτή η εβδομάδα φαίνεται να την έχει βρει ξανά σε φόρμα αφού χτες εξέφρασε για ακόμα μία φορά τον θαυμασμό της στον Σάκη Ρουβά (πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι βλέπετε) και τον κάλεσε να βγούνε ένα βράδυ για κρασιά επαινώντας αυτόν και την Κάτια Ζυγούλη που έχουν τόσο cool απόψεις για το θέμα το αν πρέπει ντε και καλά κάποιος γονιός να είναι παντρεμένος.

Για ότι νεότερο εδώ είμαστε και θα σας ενημερώσουμε γιατί μας τρώει η αγωνία και για την Κυριακή!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer