Εμείς ζητάμε από όλους τους Εθελοντές να βοηθήσουν και να αγωνιστούν ώστε να υπάρξει το καλύτερο αποτέλεσμα.
Ας δώσουμε τα χέρια όλοι μαζί για το καλό του νησιού μας
Κοινωνία
06/05/2011 | 05:14
Σήμερα ανακοινώθηκε στον Τύπο, ότι η Κεφαλλονιά ευρίσκεται σε καθεστώς επιτήρησης ! !.
Το ποίος ευθύνεται για αυτό, εμείς δεν θα το κρίνουμε, ούτε άλλωστε είναι αυτός ο ρόλος μας.
Οι Εθελοντές Σαμαρείτες θεωρώντας ότι αυτό θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα για το νησί μας και θα είναι κάτι το οποίο θα μας φέρει πολλά χρόνια πίσω, δηλώνουμε και προσκαλούμε όλες τις εθελοντικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στο νησί μας, να συστρατευθούν μαζί μας και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί ώστε να βοηθήσουμε προς κάθε κατεύθυνση την ανάπτυξη και την πρόοδο της Κεφαλλονιάς μας.
Όπως όλοι μπορούμε να προβλέψουμε οι περικοπές θα αρχίσουν από τις οποιασδήποτε μορφής πολιτιστικών και μη, εκδηλώσεων προς τους Κεφαλλονίτες.
Εμείς μπορούμε και θα αγωνιστούμε για αυτό να αντιστρέψουμε αυτήν την δυσμενή για τα πολιτιστικά και μη, δρώμενα της Κεφαλλονιάς.
Δηλώνουμε πως απο αύριο θα αρχίσουμε ένα κύκλο επαφών με αρκετούς καλλιτέχνες και από τους οποίους θα τους ζητήσουμε να παραχωρίσουν αφιλοκερδώς το έργο τους, με σκοπό να μην στερηθεί ο Κεφαλλονίτης καμία πολιτιστική εκδήλωση.
Ασφαλώς και θα ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα μας όσο αφορά την υγειονομικές καλύψεις, στην προβλήτα του Αργοστολίου, στον Αίνο καθώς και σε όλες τις εκδηλώσεις που θα μας ζητηθεί, εξ’ άλλου η ετοιμότητα και η εκπαίδευση του Σώματος των Σαμαρειτών , προσβλέπει στην σωστή αντιμετώπιση κάθε πιθανού κινδύνου, πάντα υπό την καθοδήγηση των υπευθύνων της Αυτοδιοίκησης, των Σωμάτων Ασφαλείας, του Λιμενικού Σώματος, της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας. 
Εμείς ζητάμε από όλους τους Εθελοντές να βοηθήσουν και να αγωνιστούν ώστε να υπάρξει το καλύτερο αποτέλεσμα.
Είναι δύσκολοι οι καιροί και είναι απαραίτητο οι Εθελοντές να αποδείξουν πως είναι – όπως πάντα – δίπλα στους Κεφαλλονίτες και μπορούν να προσφέρουν λύσεις.
Χαράλαμπος Μοσχόπουλος
Αρχηγός Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών,
 Διασωστών & Ναυαγσωστών Κεφαλληνίας
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer