Συνεχίζεται, μετά τις διακοπές του Πάσχα, την Τετάρτη 4/5/2011 στις 19:00 η σειρά ομιλιών, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την τοπική κοινωνία, που διοργανώνει το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, στο Αργοστόλι.
«Δημιουργία και προώθηση εικόνας τουριστικού προορισμού» την Τετάρτη στο ΤΕΙ
Κοινωνία
03/05/2011 | 11:04

Διδάσκοντες του Τμήματος κάθε Τετάρτη αναλαμβάνουν να παρουσιάσουν θέματα του ερευνητικού και ακαδημαϊκού τους ενδιαφέροντος, με δυο στόχους:

–          Ο πρώτος στόχος είναι να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των φοιτητών, διευρύνοντας τα ενδιαφέροντά τους.

–          Ο δεύτερος στόχος είναι να έρθουν σε επαφή με τους ανθρώπους της πόλης αλλά και ολόκληρου του νησιού, παρουσιάζοντας θέματα που ενδιαφέρουν τους πολίτες της Κεφαλονιάς.

Η ομιλία αυτής της Τετάρτης 4/5/2011 θα έχει εισηγήτρια την Ουρανία Στελλάτου και θέμα: «Δημιουργία και προώθηση εικόνας τουριστικού προορισμού (Destination Branding): Η ανάγκη εφαρμογής της θεωρίας στη πράξη».

Στο τέλος κάθε ομιλίας, οι φοιτητές οργανώνουν αντιπαράθεση (debate) πάνω στα κρισιμότερα ζητήματα που αναπτύχθηκαν. Με τον τρόπο αυτό, προβάλλουν τις δικές τους απόψεις ενώ παράλληλα καλλιεργούν σημαντικές δεξιότητες όπως η παρουσίαση ενώπιον κοινού και η αποτελεσματική οργάνωση σκέψεων και επιχειρημάτων.

Οι ομιλίες είναι ανοιχτές στο κοινό. Καλούμε λοιπόν όλους τους πολίτες και τους φορείς που επιθυμούν να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν στις ομιλίες και τα Debate, στο Νέο κτίριο του Τμήματος στη Λεωφόρο Αντώνη Τρίτση.

Ακόμη περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα των ομιλιών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Τμήματος http://dse.teiion.gr/.

Ο Προϊστάμενος του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας

Δρ. Αγησίλαος Κονιδάρης

Φωτογραφίες της προηγούμενης ομιλίας:

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer