Θεωρούμε ότι η εμμονή του Περιφερειάρχη να μην συνεδριάσει το Περιφερειακό στο Ληξούρι παρουσία των κατοίκων είναι αψυχολόγητη
Δεν θα παραστούν στο Περιφερειακό Φόρτες και Στεφάτου
Πολιτική
01/02/2014 | 15:23

Τελικά το αίτημα αρκετών περιφερειακών συμβούλων η προσεχής έκτακτη συνεδρίαση του περιφερειακού για τη συζήτηση θεμάτων που άπτονται των ενεργειών αντιμετώπισης των συνεπειών του σεισμού στην Κεφαλονιά στις 26 Ιανουαρίου να μην γίνει με τηλεδιάσκεψη αλλά στο Ληξούρι, απερρίφθη από τον Περιφερειάρχη κ. Σπύρου.

Θεωρούμε ότι η εμμονή του Περιφερειάρχη να μην συνεδριάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο στο Ληξούρι παρουσία των κατοίκων είναι αψυχολόγητη και δεν αντισταθμίζεται με την υπόσχεση ότι «λίαν συντόμως, θα πραγματοποιηθεί στην Κεφαλονιά τακτική συνεδρίαση».

Πιστεύουμε ότι συνεδριάζοντας τώρα το Περιφερειακό Συμβούλιο στο Ληξούρι θα αποδείξουμε έμπρακτα τον θεσμικό ρόλο μας, την αλληλεγγύη των Επτανησίων και τη συνοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Σε κάθε άλλη περίπτωση κλονίζεται η ίδια η ύπαρξη της Περιφέρειας, αφού δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στο αυτονόητο.

Την αλληλεγγύη του ανώτερου θεσμικού οργάνου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων σε ένα από τα νησιά της Περιφέρειας που δοκιμάζεται σκληρά.

Με αυτές τις συνθήκες είναι αδύνατο να συμμετάσχουμε σε μια εικονική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για το σημαντικότερο ζήτημα που έχει απασχολήσει τα Ιόνια Νησιά στην τρίχρονη θητεία μας.

Θεωρούμε ότι θα ήταν προδοσία στους συμπολίτες μας η συμμετοχή μας σε μια τέτοια συνεδρίαση γι’αυτό και δεν θα συμμετέχουμε.

Λυπούμαστε.

Η Περιφερειακή Σύμβουλος

Ειρήνη Στεφάτου

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος

Μάκης Φόρτες

fortes makhs

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer