Τα θέματα που θα συζητηθούν επί μέρους αφορούν την ελευθερία, την ασφάλεια και τη δικαιοσύνη στο χώρο των Δυτικών Βαλκανίων αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη.
Στις Βρυξέλλες ο Μοσχόπουλος
Πολιτική
11/04/2011 | 22:50

Αργοστόλι, 11/04/2011

Στην Κοινή Κοινοβουλευτική Συνεδρίαση στις Βρυξέλλες, την Τετάρτη 13 και Πέμπτη 14 Απριλίου 2011, το Ελληνικό Κοινοβούλιο θα εκπροσωπήσουν η Αντιπρόεδρος  της Βουλής  και Βουλευτής Μαγνησίας κ. Ροδούλα Ζήση, ο Βουλευτής του Νομού  μας  Σπύρος Μοσχόπουλος και ο Βουλευτής Ηλείας κ. Κώστας Τζαβάρας.
Το θέμα της συνεδρίασης είναι «Δυτικά Βαλκάνια – προς μια πιο ολοκληρωμένη Ευρώπη».
Κύριοι εισηγητές είναι ο Πρόεδρος της Ουγγαρίας (τακτικό μέλος της Ε.Ε), της Κροατίας (υπό ένταξη χώρα) καθώς και η Επικεφαλής της Επιτροπής του Ελσίνκι για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Σερβία (υπό διαπραγμάτευση χώρα).
Τα θέματα που θα συζητηθούν επί μέρους αφορούν την ελευθερία, την ασφάλεια και τη δικαιοσύνη στο χώρο των Δυτικών Βαλκανίων αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη. Επίσης θα τεθούν υπό συζήτηση θέματα που αφορούν τα σύνορα, τη μεταναστευτική πολίτική, τη συνεργασία των δικαστικών και αστυνομικών αρχών μεταξύ των χωρών όπως και θέματα πολιτισμικά αλλά και εκπαίδευσης.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer