Το ακροατήριο του Παπαδάτου στο Πόρο «ζέστανε» το πολιτικό Σαββατοκύριακο στη Κεφαλονιά.
«Δεν μιλάς της ξύλινη γλώσσα των πολιτικών»
Πολιτική
11/04/2011 | 12:29

Άλλη μια συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε, αυτή τη φορά στο Πόρο, προς τιμή του… εν δυνάμει υποψήφιου βουλευτή Παύλου Παπαδάτου. Το ραντεβού δόθηκε στο μαγαζί του Βασίλη Καμπίτση (δημοτικού συμβούλου) και έδωσαν το παρών πάνω από 50 στελέχη και φίλοι της ΝΔ. Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε και η παρουσία αρκετών μελών της ΝΟΔΕ, που με τη παρουσία τους, έδειξαν να επιδοκιμάζουν τις συνάξεις του Παύλου.

Ο Παύλος Παπαδάτος μίλησε μόνο δέκα λεπτά, και δεν υπήρξε ούτε ένα ένας εκ των παρευρισκομένων που να μην είπε ότι επιτέλους  βρέθηκε ένας άνθρωπος που χρησιμοποίησε για πρώτη φορά στην ομιλία του την λέξη Master Plan και όραμα για το νησί μας. «Επιτέλους βρέθηκε ένας άνθρωπος που δεν μιλά την ξύλινη γλώσσα των πολιτικών», φώναξε από το ακροατήριο ο «Καπετάνιος» της ΝΟΔΕ Μιχάλης Βιτώρος αλλά και ο αντιδήμαρχος Μίμης Πυλαρινός. Μάλιστα, όπως έλεγαν ορισμένοι Ποριώτες  «πρώτη φορά ακροατήριο πολιτικού του ζήτησε να πει και άλλα».  

Στη εκδήλωση έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων οι Βασίλης Καμπίτσης, Δημήτρης Φιοραβάντες, Θεόφραστος Αγγούριας (Πρόεδρος τοπικής Ελειού Πρόννων ΝΔ), Ανδρεόλας Διονύσιος, Ανδρέας Πετράτος, Μιχαλάτου Νικολοπούλου Βάσω, Καβαλιεράτος Γαβρίλης, Παπαλεξάτος Λουκάς, Σπυρογεράσιμος Κουστουμπάρδης, Ιάκωβος Παπαδάτος, Ανδρέας Πετράτος, Ευάγγελος Μαράτος, Παύλος Μεταξάς, Γρουζής Βαγγέλης, Μιχάλης Βιτώρος κα.

Σημείωση:  To Παύλο συνόδευαν στο Πόρο δύο κορυφαίοι αντιδήμαρχοι, ο Μίμης Πυλαρινός και ο Σπύρος Κουνάδης.

poros papadatos1

poros papadatos2

poros papadatos3

poros papadatos4

poros papadatos5

poros papadatos7

poros papadatos 8

poros papadatos 9

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer