Εμείς παραμένουμε στην διάθεση σας για οτιδήποτε μπορούμε να συνεισφέρουμε και παρακαλούμε όπως μας διατηρείτε ενήμερους για οποιαδήποτε δυστοκία αφορά στο συγκεκριμένο ζήτημα.
Απάντηση Κουρή για τα Λιμάνια
Πολιτική
15/04/2011 | 15:51

Καταρχήν σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την άμεση επέμβασή σας αναφορικά με την επιστολή μας περί αποσυμφόρησης των οδικών αξόνων στα νησιά μας, ρυθμίζοντας την σειρά μετακίνησης των οχημάτων που αποβιβάζονται  στους  λιμένες.

Άλλωστε πάντα ανταποκρίνεστε ταχέως και λίαν αποτελεσματικά σε όλα μας τα αιτήματα και διαχειρίζεστε με εξαιρετική σοβαρότητα και ευαισθησία τα ζητήματα που αφορούν την ρύθμιση της τάξεως και την εξυπηρέτηση των πολιτών. Ευχαριστούμε επίσης τις πλοιοκτήτριες εταιρείες αλλά και τους οδηγούς των βαρέων οχημάτων, για την κατανόηση του θέματος, την υπομονή τους και την συνεργασία τους με τις λιμενικές αρχές και ευελπιστούμε ότι -ειδικά εν όψει της θερινής περιόδου-, το νησί μας τουλάχιστον από απόψεως κυκλοφοριακής ροής στους κεντρικούς οδικούς άξονες που οδηγούν στα λιμάνια, θα εμφανίζει μια αξιοπρεπή εικόνα, ασφαλούς και απρόσκοπτης διακίνησης όλων των οχημάτων.

Εμείς παραμένουμε στην διάθεση σας για οτιδήποτε μπορούμε να συνεισφέρουμε  μέσω του θεσμικού μας ρόλου και παρακαλούμε όπως μας διατηρείτε ενήμερους για οποιαδήποτε δυστοκία αφορά στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ

Link:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΛΙΜΑΝΙΑ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer