Από την Κίνηση ΔΙΑΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΔΡΑΣΗ στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ
Ανοιχτή συνάντηση διαλόγου για την οδική ασφάλεια
Κοινωνία
24/01/2014 | 18:50

Η Κίνηση ΔΙΑΛΟΓΟΣ – ΔΙΑΔΡΑΣΗ διοργανώνει την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 6:30 μ.μ. στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Α.Τ.Ε.Ι. Ι.Ν., αίθουσα Κώστας Ευαγγελάτος, ανοιχτή συνάντηση διαλόγου με θέμα την οδική ασφάλεια, θέμα που μας απασχόλησε πολλές φορές στον χρόνο που έφυγε.

Λίγα λόγια:

Τα στοιχεία που κατά καιρούς βρίσκουν το φως της δημοσιότητας σε σχέση με τις στατιστικές των τροχαίων ατυχημάτων, μπορούν να συγκριθούν μόνο με αυτά που απορρέουν από τους ανταποκριτές των περιοχών που βρίσκονται σε εμπόλεμη ζώνη. Ωστόσο, κάθε χρόνο αυτά τα στοιχεία ανανεώνονται, και οι περισσότεροι δεν κατανοούν ότι είμαστε όλοι υποψήφιοι για να γίνουμε μέρος τους. Ορισμένα πράγματα γύρω απ’ την οδική ασφάλεια μπορεί να ακούγονται ως αυτονόητα, αλλά, δυστυχώς, η εμπειρία μας έχει δείξει ότι χάνουμε συγγενείς, χάνουμε φίλους, χάνουμε παιδιά, λόγω της παράλειψης αυτών των αυτονόητων… Όπως σε ένα δάσος χρειάζεται να πατάμε ξανά και ξανά ένα μονοπάτι προκειμένου να μένει ανοιχτό, έτσι και στη νοοτροπία μας, οφείλουμε να σκεφτόμαστε ξανά και ξανά μία πρακτική προκειμένου να μένει ενεργή.

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Εισήγηση-Παρουσίαση με power point για την οδική ασφάλεια από τους Δημήτρη Μουστάκη (οδηγό δοκιμών μοτοσυκλετών) και Σπύρο Λουκάτο (Εκπαιδευτή οδήγησης)

Ομιλίες υπό τη μορφή Ερωτήσεων-Απαντήσεων με τη συμμετοχή σχετικών ειδικοτήτων όπως είναι: Ιατρός χειρουργός, Μηχανικός αυτοκινήτων , Εκπαιδευτές οδήγησης και Οδηγός δοκιμών μοτοσυκλετών.

Προβολή οπτικοακουστικού υλικού.

Παρουσίαση επικίνδυνων σημείων για την οδική ασφάλεια στην Κεφαλονιά

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά.

odikh asfaleia

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer