Η μάχη για να την απόσυρση του σχεδίου νόμου συνεχίζεται, αναφέρει μεταξύ άλλων σε επιστολή του ο σύλλογος.
Ανακοίνωση του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου
Κοινωνία
25/02/2016 | 11:05

Το Δ.Σ. του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου που συνεδρίασε την Τετάρτη 24-2-2016, απευθύνει αγωνιστικό χαιρετισμό στους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που πήραν μέρος στην γενική απεργία στις 4 Φλεβάρη. Με την μεγάλη συμμετοχή τους και αγωνιστικότητα, εργαζόμενοι, επαγγελματίες, αγρότες, νεολαία, συνταξιούχοι και όλα τα λαϊκά στρώματα, έδωσαν ισχυρό μήνυμα αντίστασης ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης, Ε.Ε., κεφαλαίου, με αιχμή της πάλης το βασικό αίτημα για απόσυρση του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου.
Εκτιμούμε ότι, η μάχη για να την απόσυρση του σχεδίου νόμου συνεχίζεται, η κυβέρνηση κάτω από την πίεση του λαϊκού κινήματος δεν έχει τολμήσει να το φέρει προς ψήφιση στην βουλή και παίρνουμε τις πιο κάτω αποφάσεις:
Την συμμετοχή μας σε 48 ωρη πανελλαδική απεργία αν η κυβέρνηση φέρει το νομοσχέδιο στην βουλή.
Συμμετέχουμε και καλούμε όλους τους συναδέλφους στην σύσκεψη σωματείων και φορέων του νομού μας, που διοργανώνει το εργατικό κέντρο την Πέμπτη 25 Φλεβάρη και ώρα 7:30 το απόγευμα στο χώρο του, με θέμα την οργάνωση και το συντονισμό δράσης, κλιμακώνοντας τον αγώνα μας για να πάρει πίσω το νομοσχέδιο που διαλύει την κοινωνική ασφάλιση.
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer