Ο πύργος του Χρηματιστηρίου «Nasdaq» στην Τάιμς Σκουέαρ του Μανχάταν προέβαλε στη γιγαντοοθόνη στιγμιότυπα από τη Νίσυρο και συνεχάρη τον νεοεκλεγέντα δήμαρχό της Δρ. Χριστοφή Κορωναίο
Ανέβηκαν οι «μετοχές» της Νισύρου στο Χρηματιστήριο «Nasdaq»
 Ομογένεια
29/05/2014 | 10:51

Ο πύργος του Χρηματιστηρίου «Nasdaq» στην Τάιμς Σκουέαρ του Μανχάταν το μεσημέρι της Τετάρτης προέβαλε στη γιγαντοοθόνη στιγμιότυπα από τη Νίσυρο και συνεχάρη τον νεοεκλεγέντα δήμαρχό της Δρ. Χριστοφή Κορωναίο. Το στιγμιότυπο αναρτήθηκε χθες το μεσημέρι στην ιστοσελίδα του «Εθνικού Κήρυκα», έκανε τον γύρο του Κόσμου και εξέπληξε τον δήμαρχο και όλους τους Νισύριους της Νέας Υόρκης και κατ’ επέκταση της Αμερικής.

Ο «Εθνικός Κήρυκας» επικοινώνησε με την εκπρόσωπο Τύπου του Χρηματιστηρίου, η οποία γνωρίζει σε βάθος τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η γιγαντοοθόνη επί της Τάιμς Σκουέαρ, προκειμένου να μάθει περισσότερα για τον τρόπο λειτουργίας της και τον εμπνευστή αυτής της ευχάριστης έκπληξης.

Αν και δεν θέλησε να εισέλθει σε λεπτομέρειες σχετικά με τον εμπνευστή αυτής της καλαίσθητης διαφήμισης επεσήμανε ότι «ήταν δωρεάν» και «εντάσσεται στην κατηγορία των συγχαρητήριων μηνυμάτων που προβάλει μεταξύ των επί πληρωμή διαφημίσεων και των ανακοινώσεων που προβάλλονται στην οθόνη.

Παράλληλα, τόνισε ότι το μήνυμα ήταν επίκαιρο, λόγω και της τουριστικής σεζόν και ότι αποτελεί δείγμα της αναγνώρισης της προσφοράς των Νισυρίων στη Νέα Υόρκη.

Από την έρευνα του «Εθνικού Κήρυκα» προέκυψε ότι δεν πρόκειται περί εμπνευστού, αλλά περί εμπνεύστριας και συγκεκριμένα της Αννας Σακαλλή και ότι το συγχαρητήριο αυτό μήνυμα αποτελεί μια επί πλέον έκφραση της χαράς και του ενθουσιασμού που προκάλεσε η νίκη του Δρ. Χριστοφή Κορωναίου, του επιστήμονα που διέπρεψε στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, του πρώην προέδρου του «Γνωμαγόρα» και της Δωδεκανησιακής Ομοσπονδίας Αμερικής.

Πηγή: Εθνικός Κήρυκας

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer