Κατάφεραν µια τυπική επίσκεψη να την µετατρέψουν σε µια από τις πιο συγκινητικές για τον δηµοφιλή τραγουδιστή που εδώ και µία εβδοµάδα επισκέπτεται τη Νέα Υόρκη
Εκλεψαν την καρδιά του Αντώνη Ρέµου οι µαθητές της Αστόριας
 Ομογένεια
22/05/2014 | 10:25

Εκλεψαν την καρδιά του Αντώνη Ρέµου οι µαθητές του Αγίου Δηµητρίου Αστόριας και κατάφεραν µια τυπική επίσκεψη να την µετατρέψουν σε µια από τις πιο συγκινητικές για τον δηµοφιλή τραγουδιστή που εδώ και µία εβδοµάδα επισκέπτεται τη Νέα Υόρκη προσκεκλημένος του νέου ελληνικού κέντρου διασκέδασης «Melrose Ballroom», στην Αστόρια.

Η χαρά των µαθητών που τραγούδησαν µαζί του, καθώς και των υπολοίπων µαθητών του Γυµνασίου και του Λυκείου που τους παρακολούθησαν, αποτυπώνεται µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο και στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε το απόγευµα της ίδιας ηµέρας στην ιστοσελίδα του σχολείου. Ο συντάκτης που επιµελήθηκε την είδηση, τα βίντεο και τα στιγµιότυπα (http://www.saintdemetriosastoria.com/news_remos_2014.html) αναφέρει:

«Mε ιδιαίτερη χαρά σήµερα υποδεχθήκαµε στο Λύκειο του Αγίου Δηµητρίου Αστόριας το διάσηµο Ελληνα τραγουδιστή Αντώνη Ρέµο. Η χορωδία του σχολείου υπό την καθοδήγηση του καθηγητή µουσικής Βαγγέλη Χαζίρογλου, αφιέρωσε γνωστά ελληνικά και ξένα τραγούδια στον Ελληνα καλλιτέχνη, ο οποίος δεν άργησε να πάρει το µικρόφωνο και να τραγουδήσει µε τα παιδιά. Στη συνέχεια όλοι µαζί τραγουδήσαµε γνωστές επιτυχίες του».

Τον Αντώνη Ρέµο συνόδευε ο συνιδιοκτήτης του «Melrose Ballroom», Αντώνης Γεωργαντώνης, ο οποίος µιλώντας στον «Εθνικό Κήρυκα» εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία των συναυλιών της προηγούµενης εβδοµάδας και εστίασε την προσοχή τους στο ενδιαφέρον τους για το σχολείο.

«Εχει γίνει πλέον παράδοση ώστε όλοι οι καλλιτέχνες που έρχονται στη Νέα Υόρκη για µια σειρά συναυλιών στο υπερσύγχρονο κέντρο να επισκέπτονται το Λύκειο του Αγίου Δηµητρίου Αστόριας και άλλα ηµερήσια σχολεία της Νέας Υόρκης και τα οφέλη είναι πολλαπλά. Τα παιδιά της Οµογένειας γνωρίζουν από κοντά τους καλλιτέχνες και οι καλλιτέχνες διαπιστώνουν ιδίοις όµµασιν την επιρροή που έχουν τα τραγούδια τους στη νέα γενιά, καθώς και τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι οµογενείς για τη διατήρηση της παράδοσης», επεσήµανε ο κ. Γεωργαντώνης.

Ο διευθυντής του σχολείου, Αναστάσιος Κουλαρµάνης, καλωσόρισε τον δηµοφιλή τραγουδιστή και αναφέρθηκε στα προηγµένα προγράµµατα τα οποία δεν στοχεύουν µόνο στην προβολή του πολιτισµού, αλλά και στην παραγωγή υψηλού επιπέδου καλλιτεχνικών γεγονότων.

Ο ιερατικός προϊστάµενος του Αγίου Δηµητρίου Αστόριας, π. Νεκτάριος Παπαζαφειρόπουλος, αναφέρθηκε στον ρόλο του σχολείου στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών µε την αγάπη και την υπερηφάνεια για την Οµογένεια και την Ελλάδα.

Αµέσως µετά, η χορωδία ερµήνευσε µερικές από τις επιτυχίες του Αντώνη Ρέµου και τον ώθησε να ανέβει στη σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου «Πέτρος Γ. Πατρίδης» και να τραγουδήσει µαζί του».

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα τραγούδια που µου αφιερώσατε και για τα προηγµένα προγράµµατα. Και εγώ έτσι µεγάλωσα σαν εσάς. Στην Αµερική µας λένε ότι είµαστε Ελληνες και στην Ελλάδα ξένοι», επεσήµανε µε έκδηλη την συγκίνηση ο Αντώνης Ρέµος, ο οποίος γεννήθηκε στο Ντίσελντορφ της Γερµανίας, όπου πέρασε και τα παιδικά του χρόνια. Εµεινε εκεί µέχρι τα 10 του χρόνια και από το 1980 εγκαταστάθηκε µόνιµα την Ελλάδα και συγκεκριµένα στη Θεσσαλονίκη.

«Εµείς στην Ελλάδα έχουµε προβλήµατα, αλλά η Ελλάδα είναι ευλογηµένος τόπος και η ευλογία είναι ότι είµαστε ορθόδοξοι. Η ευλογία αυτού του τόπου είναι η πίστη µας στην πατρίδα, στον Χριστό και όλα τα συστατικά στοιχεία που συνθέτουν την ταυτότητά µας. Εύχομαι να γίνετε άξιοι άνθρωποι αυτής της κοινωνίας. Με συγκινήσατε πάρα πολύ. Έζησα εδώ την φλόγα της Ελλάδας που καίει δυνατά», κατέληξε. Ο Αντώνης Ρέµος την προηγούμενη εβδομάδα έδωσε στο «Melrose Ballroom» τρεις ενθουσιώδεις συναυλίες και θα δώσει άλλες τρεις σήµερα Πέµπτη, αύριο Παρασκευή και µεθαύριο Σάββατο.

 

ANTONIS-REMOS-AGIOS-DIMITRIS-SCHOOL 1 ANTONIS-REMOS-AGIOS-DIMITRIS-SCHOOL-DSC_7874 (1)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer