Πραγματοποιήθηκε και φέτος στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου, με τη μέριμνα του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων του, η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας.
Έκοψε την Πίτα του το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου
Κοινωνία
30/01/2016 | 11:44

Πραγματοποιήθηκε και φέτος στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου, με τη μέριμνα του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων του, η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κόπηκε μια ξεχωριστή πίτα για κάθε τμήμα τάξης, Οι τυχεροί μαθητές/μαθήτριες, που τους έτυχε το φλουρί, παρέλαβαν από ένα συμβολικό δώρο, και στο τέλος έβγαλαν όλοι μαζί μια αναμνηστική φωτογραφία. Όλοι οι παρόντες, παιδιά και εκπαιδευτικοί το χάρηκαν πραγματικά.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τη διευθύντρια και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, για τη βοήθεια που μας παρείχαν στην ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης αυτής.
Επίσης ευχαριστεί τους γονείς και κηδεμόνες, που με την καταβολή της οικονομικής συνδρομής τους προς το ταμείο του Συλλόγου μας, συνετέλεσαν ουσιαστικά στην πραγματοποίηση της.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων μας και στα μέλη εκείνα του ΔΣ, που διέθεσαν τον χρόνο τους, για την οργάνωση και επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της εκδήλωσης, που έδωσε τόση χαρά στα παιδιά μας.
Να είμαστε όλοι καλά να το επαναλάβουμε και του χρόνου!
Από το ΔΣ
4_dhmotiko (2) 4_dhmotiko (3)
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer