Ζωή Χαρτουλιάρη: Μια οικονομολόγος στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με την Ρόδη Κράτσα
Αυτοδιοίκηση
26/09/2023 | 15:51

#Με_την_Ζωή

 

Πολλοί φίλοι και γνωστοί με ρωτούν γιατί τελικά αποφάσισα να είμαι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος, με τον συνδυασμό ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ-Κάθε Νησί Ψηλά, της κ Ρόδης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου. Και η απάντησή μου είναι η εξής:

Είμαι Οικονομολόγος-Περιφερειολόγος, Εφοριακός με MSc στην Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων. Ζω και εργάζομαι μόνιμα στο Αργοστόλι, στην Κεφαλονιά μας. Τα τελευταία περίπου 4 χρόνια ήμουν στενή συνεργάτης και γραμματέας του Βουλευτή Κεφαλονιάς & Ιθάκης κ Καππάτου Παναγή. Μου δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσω από κοντά τα προβλήματα και τις δυσκολίες που προέκυψαν σε αυτή την διακυβέρνηση. Περάσαμε μια εξαιρετικά δύσκολη τετραετία, εξαιτίας Covid, ενεργειακής κρίσης, αλλά και μεγάλων φυσικών καταστροφών όπως ΙΑΝΟΣ και ΜΠΑΛΛΟΣ.

Ωστόσο, με την σωστή συνεργασία των φορέων, του κεντρικού κράτους, του Βουλευτή μας, της Περιφέρειας, αλλά και των δήμων αντιμετωπίστηκαν οι περισσότερες δυσκολίες. Στην Περιφέρειά μας έχουν δημοπρατηθεί έργα ύψους 136 εκ. ευρώ, με υπερδιπλάσια αύξηση (105%) από το 2014-2019. Στην Π.Ε. Κεφαλονιάς, πιο συγκεκριμένα, έχουμε 53% αύξηση των δημοπρατήσεων, ενώ αυτή την στιγμή εκτελούνται 34 μεγάλα έργα. Σίγουρα δεν υπάρχει ένα μαγικό ραβδί εξεύρεσης γρήγορων λύσεων, καθώς κάποια μεγάλα έργα της Περιφέρειας εξαιτίας γραφειοκρατικών αγκυλώσεων έχουν καθυστερήσει στην υλοποίησή τους. Ωστόσο το επόμενο χρονικό διάστημα θα επιταχυνθούν όλες οι διαδικασίες εκτέλεσης των έργων.

Η κ Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου είναι μια προσωπικότητα εξαιρετικά δραστήρια, με σπoυδαία ευρωπαϊκή εμπειρία, νεωτεριστικές και καινοτόμες απόψεις και όραμα για τα νησιά μας. Διεκδικεί και αξιοποιεί αποτελεσματικά ευρωπαϊκούς πόρους, κάτι άλλωστε που αποτυπώθηκε στα τελευταία επίσημα στατιστικά στοιχεία του ΕΣΠΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ. Οι δείκτες είναι εξαιρετικά ικανοποιητικοί σε σχέση με την προηγούμενη τετραετία. Πρέπει να υλοποιήσει το όραμά της για τα Ιόνια Νησιά σε όλους τους τομείς της οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας, αλλά και για την βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη των Ιονίων Νησιών.

Είναι άλλωστε και η επίσημη επιλογή του πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη για τα Ιόνια Νησιά. Εμπιστεύεται την κ Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου και την στηρίζει έμπρακτα!

Με τη νέα της ομάδα, έφτασε η στιγμή της υλοποίησης του οράματός της για την Περιφέρειά μας, για την Κεφαλονιά μας.

Θα ήθελα να είμαι και εγώ μέλος αυτής της νέας ομάδας. Να βοηθήσω με τις γνώσεις και την εμπειρία μου, στην ανάπτυξη της Κεφαλονιάς μας και των υποδομών της μέσω των κατάλληλων χρηματοδοτικών εργαλείων.
Για όλους τους παραπάνω λόγους ζητώ έμπρακτα την στήριξή σας!
Μια δύναμη για όλο το Ιόνιο, για το μέλλον του τόπου μας!
Για την Κεφαλονιά μας και την Ιθάκη!

Με εκτίμηση στους συμπολίτες μου Χαρτουλιαρη Ζωή

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ιονίων Νήσων στην Π.Ε. Κεφαλληνίας & Ιθάκης με επικεφαλής την κα Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, νυν Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων και την παράταξη «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ-Κάθε νησί ψηλά».

#IonioDinata
#Με_την_Ζωή

 

Ποια είναι η Ζωή Χαρτουλιάρη -Σύντομο βιογραφικό 

 

Η Χαρτουλιάρη Ζωή-Δήμητρα  γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η Κεφαλονιά και πιο συγκεκριμένα η Πεσσάδα Λειβαθούς είναι ο τόπος καταγωγής της. Από το 2005 μέχρι σήμερα, είναι μόνιμη κάτοικος Αργοστολίου, παντρεμένη με τον Χαλιώτη Σπύρο, γνωστό Δικηγόρο και έχει έναν γιο 14 ετών τον Κωνσταντίνο.

Είναι Οικονομολόγος-Περιφερειολόγος, απόφοιτη του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης, έχει Μεταπτυχιακές Σπουδές στην  Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων. Εξειδικεύεται στη Δημόσια Διοίκηση και στη Διοίκηση  Ανθρώπινου Δυναμικού παρακολουθώντας πλήθος πιστοποιημένων σεμιναρίων, αλλά και διαθέτοντας προσωπική εμπειρία.

Από το 2019 έως τον Ιούλιο του 2023 ήταν αποσπασμένη συνεργάτης και υπεύθυνη  στο πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Κεφαλονιάς & Ιθάκης κ Παναγή Καππάτου, στο Αργοστόλι.

Από το 2008 μέχρι σήμερα, ανήκει στην Α.Α.Δ.Ε.  ως  Εφοριακός Υπάλληλος  ΠΕ  MSc   της Δ.Ο.Υ Αργοστολίου.

Είναι εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ.  της ΔΑΚΕ Εφοριακών Αχαΐας-Ηλείας-Κεφαλονιάς-Ζακύνθου από το 2018.

Μιλάει πολύ καλά Αγγλικά και λατρεύει τα ταξίδια.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer