Ζώδια Σήμερα 20/10: Πανσέληνος στον Κριό – Όταν παίρνω φόρα…
Ζωδια
20/10/2021 | 12:13

Πως θα κυλήσει η σημερινή ημέρα για τα ζώδια σύμφωνα με το astrology.gr 

Σήμερα, έχουμε την Πανσέληνο στον Κριόη οποία μας καλεί να πάρουμε θέση μάχης και να διεκδικήσουμε τα καλύτερα για τον εαυτό μας, αδιαφορώντας για τα θέλω ή τις αντιδράσεις των άλλων. Η ειλικρίνεια των προθέσεων, η επίτευξη των επιδιώξεών μας, αλλά και το να κρατήσουμε κάθε σχέση, χωρίς να κάνουμε παραχωρήσεις και συμβιβασμούς, που δε μας συμφέρουν ή -χειρότερα- είναι αντίθετες με αυτά που πραγματικά θέλουμε είναι το κύριο ζητούμενο. Και αν πάρουμε φόρα, πραγματικά, κι ο Θεός ο ίδιος δε θα μπορεί να μας σταματήσει, από το να τα τινάξουμε όλα στον αέρα. Το θέμα είναι ότι θα λειτουργήσουμε τελείως παρορμητικά και χωρίς «φίλτρα», με αποτέλεσμα να μην επιτύχουμε όλα όσα θέλαμε και να έρθει η ρήξη ανάμεσα σε μας και σημαντικά πρόσωπα της ζωής μας!

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, είστε επικεντρωμένοι στην ικανοποίηση των επιθυμιών και των θέλω σας και εδώ είναι που θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε, αν έρχονται σε αντίθεση με αυτά των άλλων. Κάποια από τις δυο πλευρές θα αναγκαστεί να υποχωρήσει, αλλιώς το σχοινί θα σπάσει!

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες,προσπαθείτε να βρείτε την ισορροπία και να μη θιγείτε ερωτικά ή οικονομικά, αλλά ταυτόχρονα να μη θίξετε και την άλλη πλευρά. Όμως, αναγκαστικά πρέπει να βάλετε πρώτα τον εαυτό σας και να μην βιώνετε καταστάσεις που δε σας αρέσουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ