Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (6 έως 12 Νοεμβρίου 2023)
Ζωδια
06/11/2023 | 11:06

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που θα σε απασχολήσει περισσότερο αυτή τη βδομάδα. Φρόντισε την τακτοποίηση ή και ρύθμιση παλιών εκκρεμοτήτων έτσι ώστε να βρεις τις ισορροπίες σου και να πάρεις μια ανάσα. Ανασυγκρότησε τις δυνάμεις σου στα εργασιακά, καθώς οι υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις θα χρειαστούν έξτρα προσπάθεια προκειμένου να διευθετηθούν. Συζητήσεις και συμφωνίες που αφορούν τα οικονομικά, χρειάζονται διαλλακτικότητα και διπλωματία από πλευρά σου για να εξελιχθούν με βάση τα δικά σου συμφέροντα, επιθυμίες και ανάγκες. Η προσωπική και συναισθηματική ζωή σου έχει ενδιαφέρον, καθώς έρχονται εξελίξεις και εξομολογήσεις που θα επισφραγίσουν την ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Στιγμές μικρής έντασης αντιμετώπισε τες με χιούμορ. Εσύ που είσαι μόνη, μια πιθανή γνωριμία με άτομο κύρους μπορεί να αλλάξει ριζικά τη ζωή σου και να πεις ένα οριστικό αντίο στην εργένικη ζωή.

Ταύρος

Βλέποντας και κρίνοντας τα πράγματα με μεγαλύτερη αντικειμενικότητα μπορείς να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον σου. Τα επαγγελματικά και η καριέρα σου είναι στο απόλυτο επίκεντρο σου αυτή τη βδομάδα. Απέφυγε τις αντιπαραθέσεις και τους διαξιφισμούς και υπερασπίσου τα συμφέροντα σου διατηρώντας χαμηλούς τους τόνους. Στιγμές έντασης αντιμετώπισε τες με θετική διάθεση. Μην αφήσεις το άγχος και τους προβληματισμούς των προσωπικών υποθέσεων σου να επηρεάσουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Τις στιγμές που είσαι μαζί του απόλαυσε το κλίμα των επόμενων ημερών. Εσύ που είσαι μόνη, η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο ανάμεσα σε σένα και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, γι’ αυτό πρόσεξε τον τρόπο με τον οποίο τον διεκδικείς.

Δίδυμοι

Η είσοδος του Ερμή προς τα τέλη αυτής της βδομάδα στο ζώδιο του Τοξότη σε κάνει πιο παρορμητική και ίσως βιαστική στις αποφάσεις και τις ενέργειες σου. Επαγγελματικά, οικονομικά και προσωπικά θέματα λοιπόν χρειάζονται προσοχή προκειμένου να αποφευχθούν αποφάσεις που δεν υποστηρίζουν τα δικά σου συμφέροντα ή πνίγουν κυριολεκτικά το χρόνο σου. Εμπιστεύσου τις δικές σου ικανότητες και γνώσεις και μην επηρεάζεσαι απ’ τα όσα συμβαίνουν ή λέγονται γύρω σου. Η ηρεμία επανέρχεται στην προσωπική σου ζωή κι έτσι μπορείς να πραγματοποιήσεις τα όσα έχεις υποσχεθεί στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πιθανά ένας παρελθοντικός, καρμικός, απωθημένος ή κρυφός έρωτας να επανέρθει στη ζωή σου.

Καρκίνος

Τα σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα της εβδομάδας σε δραστηριοποιούν περισσότερο στον τομέα των οικονομικών σου. Η ανάγκη για εξασφάλιση σε οδηγεί στην αναζήτηση αύξησης των πόρων σου με επιτυχία. Καταφέρνεις με αρκετό κόπο βέβαια, να ξεπεράσεις εμπόδια στα εργασιακά και να βρεις τους λόγους που το προηγούμενο διάστημα τα σχέδια σου δεν εξελίσσονταν έτσι όπως θα ήθελες. Να κάνεις τις διορθωτικές σου κινήσεις και να τους δώσεις μια ισχυρή ώθηση. Προσοχή θα χρειαστεί ο τρόπος που επικοινωνείς με τον αγαπημένο σου, καθώς στιγμές έντασης κυρίως προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να δημιουργήσουν αποστάσεις μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια φιλική σου σχέση πιθανά να αλλάξει μορφή και να γίνει πιο ερωτική. Διαχειρίσου το με προσοχή και κάνε μελετημένες και προσεκτικές κινήσεις. Εάν τώρα επιθυμείς την επιστροφή ενός πρώην, είναι καλή η στιγμή για να επιδιώξεις μια προσέγγιση, αλλά με τακτ.

Λέων

Η βδομάδα ξεκινά δυναμικά ανεβάζοντας την κοινωνικότητα σου και δίνοντας σου την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με άτομα κύρους κυρίως στα εργασιακά, που η αλήθεια είναι πως θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτή τη βδομάδα. Ωστόσο γίνεσαι λίγο καχύποπτη απέναντι σε νέες προτάσεις και προκλήσεις. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία εμπιστευόμενη το ένστικτο σου που σπάνια σε προδίδει. Την προσωπική και συναισθηματική σου ζωή έχεις την τάση να την περνάς σε δεύτερη μοίρα αυτό το διάστημα. Παρόλα αυτά βγάζεις μια κτητικότητα ή μια ζήλια απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Φρόντισε οι όποιες υποψίες σου να βασίζονται σε υπαρκτά γεγονότα και όχι σε αποκυήματα της φαντασίας ή της ανασφάλειας σου. Εσύ που είσαι μόνη, πιθανά μέσα απ’ τον εργασιακό χώρο σου κάτι να αρχίζει να εξελίσσετε και έχει ενδιαφέρον.

Παρθένος

Ξεκινά μια ευνοϊκή περίοδος για τα σχέδια σου, όμως με αρκετά εμπόδια στο δρόμο σου που πρέπει να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και υπομονή. Άτομα διαφορετικής κουλτούρας μπαίνουν στη ζωή σου, δίνοντας σου τη δυνατότητα να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να βάλεις νέους στόχους και να βρεις νέα ενδιαφέροντα. Το καλό συνεργασιακό κλίμα και η καλή επικοινωνία διευκολύνουν την εξέλιξη και τη διευθέτηση των υποθέσεων σου, γι’ αυτό και πάση θυσία θα πρέπει να το διατηρήσεις. Αμοιβαία κατανόηση, στήριξη και έντονο πάθος χαρακτηρίζουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Αυτό το διάστημα η Αφροδίτη από το Ζυγό και ο Ερμής από τον Τοξότη μεγαλώνουν την ανάγκη σου για ασφάλεια κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε αποφάσεις δέσμευσης, αλλά και διασκέδασης. Εσύ που είσαι μόνη, μαθαίνεις να υποστηρίζεις και να διεκδικείς τις επιλογές σου γι’ αυτό όλα είναι πιθανά αυτό το διάστημα.

Ζυγός

Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται περισσότερο αυτή τη βδομάδα στον τομέα των οικονομικών. Η ανάγκη σου για τη διευθέτηση οικονομικών εκκρεμοτήτων, αλλά και η βελτίωση τις κατάστασης γενικότερα γίνονται προτεραιότητα σου. Χρειάζεται να δείξει λίγη περισσότερη προσοχή στα εργασιακά, καθώς δεν αποκλείονται οι συγκρούσεις ή οι διαφωνίες με συνεργάτες. Υπάρχει ένα πάθος και μια εμμονή σ’ αυτά που θέλεις να πετύχεις γι’ αυτό και μπορεί να γίνεις ισχυρογνώμων. Οι ενέργειες λειτουργούν θετικά για τη συναισθηματική σου ζωή με την Αφροδίτη να περνά στο δικό σου ζώδιο από την Τετάρτη. Έχεις τη δυνατότητα να αφουγκραστείς τις πραγματικές ανάγκες του αγαπημένου σου και να τις κατανοήσεις. Γίνεσαι πιο τρυφερή και πιο δοτική μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, ένα πρόσωπο από το παρελθόν πιθανά να σου ζητήσει μια ακόμη ευκαιρία, που θα πρέπει να σκεφτείς προσεκτικά.

Σκορπιός

Η εβδομάδα και πάλι ξεκινά δυναμικά με τον Ήλιο στο δικό σου ζώδιο, βοηθώντας την σταθεροποίηση της προσωπικής σου ζωής και όχι μόνο. Συζητήσεις που αφορούν συνεργασίες έρχονται στο τραπέζι και χρειάζονται προσοχή, καθώς διακρίνεις ένα πνεύμα ανταγωνιστικότητας. Κράτησε χαμηλούς τους τόνους και συνέχισε να πιστεύεις στους στόχους και τα σχέδια σου. Η Αφροδίτη και ο Ερμής δημιουργούν ευκαιρίες που δε θα πρέπει να πάνε χαμένες σε καμία περίπτωση. Επίσης δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να αλλάξεις ή να προσθέσεις μια επαγγελματική νέα κατεύθυνση. Ένα καλό κλίμα επικρατεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου και οι εντάσεις ή οι διαφωνίες μένουν σταδιακά στο παρελθόν. Αν μειώσεις και λίγο τον εγωισμό σου τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα πολλά υποσχόμενη γνωριμία κάνει την εμφάνιση της το επόμενο διάστημα στη ζωή σου, δίνοντας φως στην καθημερινότητα σου.

Τοξότης

Αυξημένες είναι οι υποχρεώσεις σου αυτή τη βδομάδα γι’ αυτό και θα πρέπει να λειτουργήσεις με προγραμματισμό. Η είσοδος του Ερμή στο δικό σου ζώδιο την Παρασκευή, βοηθά στο να οδηγηθείς σε νέες αποφάσεις που αφορούν τα εργασιακά και την καριέρα σου. Τακτοποίησε εκκρεμότητες και εκμεταλλεύσου το καλό επικοινωνιακό κλίμα που επικρατεί. Ακόμα μια ευκαιρία για τη διευθέτηση οικονομικών υποθέσεων σου δίνεται και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείς. Στις όποιες συζητήσεις υπερασπίσου τα συμφέροντα σου και μην αρκείσαι μόνο σε επαίνους και καλοπιάσματα. Ο στόχος σου άλλωστε είναι να κατοχυρώσεις την ασφάλεια και τη σταθερότητα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου έχει περάσει τα σκαμπανεβάσματα της και ήρθε η ώρα της ισορροπίας. Δεν αποκλείεται να του ζητήσεις κάτι πιο σταθερό και μόνιμο, ακόμα και μια επισημοποίηση. Στιγμές που σε καταβάλλει το άγχος των υποθέσεων σου μην τις μεταδίδεις στο σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία μέσα απ’ τον εργασιακό ή οικείο σου περιβάλλον τραβά την προσοχή σου.

Αιγόκερως

Η βδομάδα φέρνει αρκετή τύχη και εύνοια στις προσωπικές και όχι μόνο υποθέσεις σου. θέλεις να βγεις από τη ζώνη άνεσης σου, να ρισκάρεις και να βρεις νέα ενδιαφέροντα που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Ωστόσο δε θα πρέπει να ξεχνάς πως με ένα βήμα τη φορά και με μετριασμένο ενθουσιασμό εξασφαλίζεις καλύτερα την επιτυχία. Οι σταθεροί ρυθμοί στα εργασιακά επανέρχονται κι έτσι έχεις τη δυνατότητα να σκεφτείς, να δρομολογήσεις και να καταστρώσεις τις στρατηγικές σου. Ο Άρης μπορεί να φέρει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Ο συναισθηματικός σου τομέας είναι αυτός που αποσπά το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντος σου αυτή τη βδομάδα. Οι συνομιλίες με τον αγαπημένο σου γίνονται πιο ουσιαστικές κι έτσι έρχεστε πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη και ο Ερμής από τις νέες τους θέσεις φροντίζουν για σένα και σου προετοιμάζουν εκπλήξεις που ίσως ούτε καν φαντάζεσαι.

Υδροχόος

Η νέα θέση του Ερμή στα τέλη της εβδομάδας βοηθά στην εναρμόνιση του οικείου περιβάλλοντος σου. Οι συνθήκες μπορεί να σε αναγκάσουν να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις, να κατανοήσεις καλύτερα δικούς σου ανθρώπους και να τους προσφέρεις τη στήριξη σου. θέματα ακίνητης περιουσίας πιθανά να έρθουν στο προσκήνιο δίνοντας σου όμως την ευκαιρία να βρεις λύσεις όπου χρειάζονται. Η ενέργεια σου στα εργασιακά είναι χαμηλή αυτή τη βδομάδα γι’ αυτό και μπορεί να νιώσεις κούραση. Ακολούθησε το πρόγραμμα σου για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της καθημερινότητας σου χωρίς να ξεχνάς την ξεκούραση και τα ενδιάμεσα διαλλείματα. Φρόντισε να περάσεις αρκετό χρόνο με τον αγαπημένο σου, μιας και έχει την ικανότητα να σε χαλαρώνει και να ξεκουράζει με την αγάπη, τρυφερότητα και φροντίδα του. Μικρές στιγμές έντασης μην τις μεγεθύνεις. Εσύ που είσαι μόνη, μη βγάζεις εύκολα συμπεράσματα και μην κρίνεις τόσο αυστηρά νέες γνωριμίες.

Ιχθύες

Η νέα θέση του Ερμή προς στα τέλη της εβδομάδας βοηθά στην εξέλιξη, την πρόοδο και την προώθηση των σχεδίων σου. Νέοι ορίζοντας ανοίγονται μπροστά σου και νέα ενδιαφέροντα τραβούν την προσοχή σου. Η επικοινωνία σου βελτιώνεται σημαντικά και κυρίως με τα πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντος σου. Βρες τρόπους να καθησυχάσεις κάποιες ανησυχίες σου στα εργασιακά και μην επηρεάζεσαι απ’ τις απόψεις και τις γνώμες των άλλων. Συζητήσεις που αφορούν μελλοντικά σχέδια σου χρειάζονται διαλλακτικότητα και διπλωματία για καλύτερα αποτελέσματα. Κοινές δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου θα σας φέρουν πιο κοντά και θα σας βοηθήσουν να βγείτε απ’ τη ρουτίνα της καθημερινότητας και της γκρίνιας. Σε περίπτωση που είσαι μόνη, το διαδίκτυο ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας.

Πηγή: tlife.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer