Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (4 ως 10 Σεπτεμβρίου 2023)
Ζωδια
04/09/2023 | 12:19

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η βδομάδα ξεκινά δυναμικά δημιουργώντας σου έντονα την επιθυμία να διατηρήσεις την τάξη και την αρμονία στη ζωή σου, έστω κι αν χρειαστεί να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις ή και κανόνες. Η προσπάθεια και η υπευθυνότητα σου στα εργασιακά ήρθε η ώρα να αξιολογηθούν και να εκτιμηθούν ανάλογα, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται μέσα στη βδομάδα να δεχτείς νέες ενδιαφέρουσες προτάσεις. Κάνε τις σωστές επιλογές και διαπραγματεύσου τους όρους και τους κανόνες, μιας και ο λόγος σου είναι ισχυρός αλλά και ο Ερμής ανάδρομος. Το προηγούμενο διάστημα δεν είχες ούτε το χρόνο, ούτε και τη διάθεση να ασχοληθείς με τη συναισθηματική ζωή και το σύντροφο σου. Όσο όμως προχωρούν οι μέρες και οι συνθήκες λόγω των καταστάσεων ζορίζουν, αρχίσεις να θέλεις να τον πλησιάσεις περισσότερο. Εσύ που είσαι μόνη, επιτέλους η ερωτική σου ζωή αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον. Νέες γνωριμίες σου ξυπνούν και σου υπενθυμίζουν την ανάγκη της συντροφικότητας.

Ταύρος

Το κλίμα γύρω σου σε βάζει στη διαδικασία να κρίνεις και να αποφασίσεις, το ποιους τομείς της ζωής σου θα βάλεις σε προτεραιότητα και πως θα κινήσεις τις υποθέσεις σου. Η ροή των εξελίξεων στα εργασιακά φαίνεται να σε αιφνιδιάζει, μιας και τα αποτελέσματα των ενεργειών σου αρχίζουν να διαφαίνονται έστω ακόμα και λίγο θολά. Ωστόσο αρκετά από αυτά σημειώνουν καθυστερήσεις δίνοντας σου την ευκαιρία να κάνεις κάποιες διορθωτικές κινήσεις. Αποπνέεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον ερωτικό σύντροφο σου αλλάζοντας στάση απέναντι του και αφιερώνοντας του περισσότερο ουσιαστικό χρόνο. Κατά συνέπεια και εκείνος από πλευρά του γίνεται πιο εκδηλωτικός και τρυφερός μαζί σου. Εσύ που είσαι μόνη, ζύγισε τα θετικά και αρνητικά μιας νέας γνωριμίας, η και μιας επανασύνδεσης. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως θα πρέπει επιτέλους να προστατεύεις τον εαυτό σου και να μην επαναλαμβάνεις λάθη του παρελθόντος.

Δίδυμοι

Η βδομάδα και οι όψεις της σε βοηθούν στα να βρεις τις ισορροπίες και την αρμονία στη ζωή σου, τις σχέσεις και την καθημερινότητα σου. Μην αμελείς να φροντίζεις το σώμα σου και επανέφερε τώρα που είναι ευκολότερο, τις διατροφικές σου συνήθειες. Γενικότερα κάνε πράγματα που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σου. Η δημιουργικότητα σου ανεβαίνει στα εργασιακά καθώς και η αποφασιστικότητα σου. Υποθέσεις που είχες βάλει στο συρτάρι και απλά τις κοιτούσες, ήρθε καιρός να τις επανεξετάσεις και να τις τακτοποιήσεις. Τώρα η ερωτική σου ζωή γίνεται εξαιρετικά σημαντική για σένα και σε συνδυασμό με τα συναισθήματα και την αφοσίωση του συντρόφου σου το κλίμα γίνεται πολύ πιο τρυφερό και ζεστό. Εσύ που είσαι μόνη, μια ανατροπή ή και μια απογοήτευση που συνδέεται μια νέα γνωριμία, αντιμετώπισε τη με χιούμορ και μην πέφτεις στην κατάθλιψη σου.

Καρκίνος

Ώρα να φροντίσεις τον εαυτό σου. Αρκετά πιέστηκες τις προηγούμενες εβδομάδες και τώρα ήρθε η στιγμή να χαλαρώσεις, μιας και πολλά πράγματα λόγω των συνθηκών δεν περνούν απ’ το δικό σου χέρι. Ξεκίνα τη βδομάδα σου λοιπόν με χαμόγελο μιας και δε γίνεται αλλιώς και αποφασισμένη να μην επιτρέψεις σε κανέναν και τίποτα να ανατρέψει τα σχέδια σου. Οι διπλωματικές ικανότητες σου καιρός να αξιοποιηθούν στα εργασιακά, μιας και οι επόμενες μέρες φέρνουν νέες ευκαιρίες και εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου. Η ευγένεια και η γοητεία σου προσθέτουν ένα άλλο χρώμα και ποιότητα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Αφιέρωσε του χρόνο και κάλυψε τα κενά των προηγούμενων ημερών. Τρίτη και Τετάρτη φρόντισε να του αναγνωρίσεις τις υποχωρήσεις του και να του τις ανταποδώσεις. Χρειάζεται τη στήριξη σου και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να του δημιουργήσεις την αίσθηση, ότι του γυρίζεις την πλάτη. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε τα νέα φλερτ και τις νέες γνωριμίες που ναι μεν μπορεί να σου υπόσχονται πολλά, όμως δεν είναι σε θέση να τα τηρήσουν.

Λέων

Ξεκίνησε τη βδομάδα σου αισιόδοξα μιας και οι επόμενες μέρες κρύβουν και φέρνουν εκπλήξεις, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι κόποι και θυσίες σου επιτέλους πιάνουν τόπο και οι εξελίξεις επιβραβεύουν τις επιλογές σου. Κάποιες στιγμές μπορεί να σε αιφνιδιάσουν καταστάσεις και γεγονότα στα εργασιακά, που αν τις αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και ρεαλισμό θα διαπιστώσεις πως τελικά νιώθεις τόσο ασφαλής και σίγουρη για τον εαυτό σου που τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει τις ισορροπίες σου. Πρόσεξε και απέφυγε τις λεκτικές ακρότητες με τον ερωτικό σύντροφο σου. Γίνεσαι εύθικτη και το παραμικρό μπορεί να σε κάνει θηρίο ανήμερο. Μη διακινδυνεύεις τη σχέση σου, που φαίνεται να έχει ωριμάσει αρκετά. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσφατες γνωριμίες ή μια παλιά σχέση που έχει διακοπεί πρόσφατα και που μπορεί να σε έχει κουράσει με τη στασιμότητα και την αναποφασιστικότητα , αρχίζει να εξελίσσεται και να δικαιώνει την επιμονή σου.

Παρθένος

Η προσοχή σου επικεντρώνετε περισσότερα σε οικονομικά θέματα αυτή τη βδομάδα, κυρίως σ’ αυτά που σχετίζονται με τράπεζες και ασφαλιστικούς οργανισμούς. Καιρός να τα βάλεις σε μια τάξη καθώς το τελευταίο διάστημα έχεις χάσει τον ύπνο σου. Διαχειρίσου τις όποιες διαπραγματεύσεις με ψυχραιμία και μη χάνεις τον έλεγχο αν αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες. Έχεις τη στήριξη ανώτερων σου στα εργασιακά, έστω κι αν δε στο δείχνουν. Σε εμπιστεύονται, γι’ αυτό τόλμησε να θέσεις τις αλλαγές που έχεις κατά νου σε εφαρμογή με αργά αλλά σταθερά βήματα. Τα πράγματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου έχουν πάρει το δρόμο τους. Ίσως η αποστασιοποίηση από τα προβλήματα τελικά να σας κάνει καλό και να καταλάβατε πόσο σημαντικός είναι ο ένας για τον άλλον. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για συναρπαστικές περιπέτειες και γνωριμίες. Βέβαια καλό θα ήταν, να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό και την ανάγκη σου για συντροφικότητα και να αποφύγεις τις πολύ – πολύ προσωπικές – στενές επαφές.

Ζυγός

Επιστράτευσε αυτή τη βδομάδα όλη τη διπλωματία σου , επέκτεινε και διατήρησε κάθε είδους σημαντικής σχέσης σου.Η ανάγκη να επιβάλλεις τους κανόνες σου και η ανάγκη των άλλων τις δικές τους, μόνο συγκρουσιακές σχέσεις θα μπορούσαν να δημιουργήσουν στα εργασιακά. Τουλάχιστον εσύ μη μπλέκεις σε τέτοια παιχνίδια ηγεσία και ανταγωνιστικότητας και προστάτευσε τα δικά σου συμφέροντα. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Ωστόσο Βελτίωσε την ατμόσφαιρα της καθημερινότητας και εμπιστεύσου τον περισσότερο. Εσύ που είσαι μόνη, μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, αλλά ούτε και να απογοητευτείς. Νέες γνωριμίες χρειάζονται το χρόνο τους κι έτσι όπως και στη δική σου συναισθηματική ζωή, έτσι και των άλλων επικρατεί μια αβεβαιότητα.

Σκορπιός

Είναι καιρός να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, προκειμένου να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου και να τις βάλεις σε προτεραιότητα. Είσαι περισσότερο δίκαιη στα εργασιακά και έτοιμη να μοιραστείς απόψεις, εμπειρίες, ιδέες και φιλοδοξίες. Βρες συμμάχους και πείσε τους με επιχειρήματα να σε πιστέψουν και να σε ακολουθήσουν. Έτσι τα όνειρα σου θα γίνουν πραγματικότητα πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι φανταζόσουν. Προσπάθησε να αποφύγεις τα ερωτικά καβγαδάκια με το σύντροφο σου, τις ζήλιες και τις αντιπαραθέσεις. Φρόντισε να του εξασφαλίσεις μια ήρεμη, γεμάτη ρομαντισμό και πάθος ατμόσφαιρα που άλλωστε και εσύ χρειάζεσαι. Κυρίως εσύ που είσαι γεννημένη το 2οδεκαήμερο προμηνύονται πολλά ευχάριστα για τη συναισθηματική σου ζωή. Προετοιμάσου ψυχολογικά και πάρε τα πάνω σου τώρα που έχεις περισσότερο προσωπικό χρόνο στη διάθεση σου.

Τοξότης

Δημιουργικές και ομαδικές προσπάθειες αποσπούν το ενδιαφέρον σου περισσότερο από κάθε άλλη φορά κι έτσι αυτή τη βδομάδα αποφασίζεις να μοιραστείς τις ιδέες, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Είναι μια ευκαιρία να αποκαταστήσεις φιλικές και οικογενειακές σχέσεις που όπως και να το κάνουμε, το τελευταίο διάστημα σε κάνουν να νιώθεις λίγες ενοχές. Έχεις εστιάσει το ενδιαφέρον σου στις δικές σου υποθέσεις και δεν αφουγκράζεσαι τις ανάγκες των άλλων σημαντικών προσώπων στη ζωή σου. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης στα εργασιακά σε κρατά στο παρασκήνιο. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και βγες μπροστά. Έχεις την ικανότητα να πείθεις και να γοητεύεις ταυτόχρονα. Είναι στο χέρι σου να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις ασφάλειας και σιγουριάς στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνη, σκέψου αν το πολύ μακρινό σου παρελθόν αξίζει τον κόπο κι αν πρέπει αν του δώσεις μια ακόμη ευκαιρία.

Αιγόκερως

Συγκράτησε τις επαναστατικές διαθέσεις σου και προσπάθησε με διπλωματικό τρόπο να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που εξυπηρετούν τα σχέδια και ικανοποιούν τις ανάγκες σου. Νέες δραστηριότητες και νέα καθήκοντα στα εργασιακά ανεβάζουν την αδρεναλίνη σου και φέρνουν δυνατότητες σου στην επιφάνεια, που ούτε και εσύ η ίδια δε φανταζόσουν ότι διέθετες. Ενίσχυσε την κοινωνικότητα σου και κάνε γνωριμίες μέσα απ’ τις οποίες θα βοηθηθείς και θα διευρύνεις τους ορίζοντες σου, έστω και διαδικτυακά. Ξέφυγε απ’ τα συντηρητικά όρια σου και απελευθερώσου στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Η φαντασία σου αν χρησιμοποιηθεί σωστά μπορεί να κάνει θαύματα και να σας χαρίσει μοναδικές στιγμές. Ένας παθιασμένος έρωτας φαίνεται να εισβάλλει στη ζωή σου. Εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου και κάνε ένα ξεκαθάρισμα στα άτομα που περικλείουν την καθημερινότητα σου.

Υδροχόος

Απέφυγε τις συγκρούσεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και μη λειτουργείς με βάση τα απωθημένα του παρελθόντος. Υποτίθεται πως αυτά τα έχεις ξεπεράσει κι αν όχι, καιρός να το κάνεις. Εξαιρετικά δυσάρεστες θα είναι οι συνέπειες αν έρθεις σε ρήξη με άτομα κύρους στα εργασιακά. Όσο κι αν σε πιέζουν και απαιτούν από σένα πράγματα, κράτησε μια διαλλακτική στάση απέναντι τους. Αν είσαι σε σχέση απέφυγε τις βαρύγδουπες δηλώσεις αυτή τη βδομάδα και παρά τις αντιρρήσεις και την καταπίεση που νιώθεις, προσπάθησε να διατηρήσεις ήρεμους και χαμηλούς τους τόνους. Απόλαυσε το φλερτ, τις νέες γνωριμίες αλλά προστάτευσε την καρδιά σου. Η ανάγκη σου να μοιραστείς τα όνειρα και το μαξιλάρι σου, εύκολα μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις ιδιαίτερα αυτή την περίοδο.

Ιχθύες

Προσπάθησε να περιορίσεις την ανάγκη εξουσίας και μην προσπαθείς να επιβληθείς στους άλλους. Είτε πρόκειται για άτομα του οικείου περιβάλλοντος, είτε του εργασιακού σου μάθε να ακούς και να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να παρουσιάσεις τις ιδέες και απόψεις σου. Καιρός να κατασταλάξεις σε ποιο ώριμες αποφάσεις στα εργασιακά. Η πορεία της καριέρας σου βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή και δεν επιτρέπει λάθη και κακές εκτιμήσεις. Αξιοποίησε γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τους ορίζοντες σου. Τα δύσκολα πέρασαν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και ήρθε καιρός να απολαύσεις τη συναισθηματική σταθερότητα και ασφάλεια που χρειάζεσαι. Ανανέωσε τη σχέση σου και πρόσθεσε το ερωτικό σασπένς που λείπει. Εσύ που είσαι μόνη, οι επιθυμίες και οι συναισθηματικές σου ανάγκες αλλάζουν μέρα – μέρα. Ήρθε ο καιρός να αναγνωρίσεις, να εκτιμήσεις τις αξίες σου και να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει πραγματικά.

Πηγή: tlife.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer