Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (28 Φεβρουαρίου – 6 Μαρτίου 2022)
Ζωδια
28/02/2022 | 11:20

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η εβδομάδα υποδέχεται και τον νέο μήνα που ουσιαστικά ξεκινά με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, ενθαρρύνοντάς σε να κάνεις ένα βήμα πίσω και να σκεφτείς τους στόχους σου και την τακτική που θα ακολουθήσεις προκειμένου να τους κατακτήσεις. Στο τέλος της εβδομάδας ο κυβερνήτης σου Άρης περνά στο ζώδιο του Υδροχόου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να κυνηγήσεις τα σχέδιά σου, να ενισχύσεις την κοινωνικότητά σου και να δικτυωθείς σε νέες δραστηριότητες. Καθώς ανακαλύπτεις τον τρόπο που μπορείς να πλησιάσεις τον ερωτικό σύντροφό σου πιο ουσιαστικά, η σχέση σας παίρνει τα πάνω της. Αν είσαι μόνη, ξέρεις πού και πώς πρέπει να ρίξεις τα ερωτικά βέλη σου και να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είτε πρόκειται για ένα ξεκίνημα ή μια επανασύνδεση.

Ταύρος
Η νέα Σελήνη της εβδομάδας και του νέου μήνα φωτίζει τον τομέα της κοινωνικής σου δικτύωσης. Ίσως ήρθε ο καιρός να αφήσεις για λίγο πίσω σου τους προβληματισμούς και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Να διασκεδάσεις λιγάκι και να ανανεωθείς. Έχεις τη δυνατότητα να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες ή διλήμματα στα εργασιακά και να βάλεις νέους στόχους εκμεταλλευόμενη κάθε ευκαιρία. Μπορείς τώρα να γεφυρώσεις ή να ενισχύσεις σημαντικές σχέσεις με αγαπημένα κυρίως πρόσωπα. Από τη δική σου στάση και συμπεριφορά θα κριθεί το μέλλον ή η ποιότητα της σχέσης με τον ερωτικό σου σύντροφο. Εάν είσαι μόνη, η ανανεωμένη σου διάθεση φέρνει στον δρόμο σου νέες γνωριμίες που στην αρχή φαίνεται να ξεκινούν σαν φιλικές, στη συνέχεια όμως εξελίσσονται ερωτικά.

Δίδυμοι
Η εβδομάδα ουσιαστικά ξεκινά με τη νέα Σελήνη του Μαρτίου στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτό το νέο φεγγάρι σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις τους επαγγελματικούς στόχους σου ή να λάβεις τη δικαίωση των κόπων σου. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτική στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά. Αναζητάς νέες εμπειρίες ή προκλήσεις που χαρίζονται μέσα από την κοινωνικότητά σου. Μικρές στιγμές έντασης στα εργασιακά είναι παροδικές και μπορείς να τις αντιμετωπίσεις με χιούμορ και καλή διάθεση. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βρίσκει τις ισορροπίες της και έρχεστε πιο κοντά. Τα ευχάριστα χαρακτηριστικά και η καλή σου διάθεση προσθέτει κέφι και νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σας. Εάν επιθυμείς μια επανασύνδεση μπορείς να προσελκύσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και με λίγο νάζι να τον φέρεις ξανά στα δίκτυα σου.

 

Καρκίνος
Η εβδομάδα φιλοξενεί το νέο φεγγάρι που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων και σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου με νέες προοπτικές. Κάποιες μικρές ανατροπές στα επαγγελματικά σχέδια σου είναι παροδικές και ουσιαστικά δεν επηρεάζουν την καριέρα σου, για αυτό μην αφήνεις να σε καταβάλλει το άγχος. Οι πειραματισμοί μπορεί να σε ενθουσιάζουν όμως καλό θα ήταν μπαίνεις σε αυτούς με αργά και σταθερά βήματα. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Υδροχόου και φέρνει ανανέωση και σταθερότητα στη συναισθηματική σου ζωή. Εάν είσαι μόνη, ο Άρης και η Αφροδίτη τονίζουν την αυτοπεποίθησή σου και φέρνουν ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές ευκαιρίες, για αυτό μην απογοητεύεσαι. Τα έξοδα αυξάνονται και ίσως η κατάσταση που επικρατεί να σου δημιουργεί πρόσθετο άγχος για την κατάσταση των οικονομικών σου.

Λέων
Η εβδομάδα φιλοξενεί τον νέο μήνα και τη νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων που σημαίνει για σένα πως έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τα έσοδά σου ή να καταφέρεις να βάλεις τις υποχρεώσεις σου σε μια σειρά. Σε περίπτωση που σημειωθούν κάποιες εντάσεις στα εργασιακά προσπάθησε να μην δώσεις περαιτέρω έκταση. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις ένα καλό κλίμα με τους συνεργάτες σου, καθώς η ανταλλαγή ιδεών και το μοίρασμα υποχρεώσεων σε εξυπηρετεί ικανοποιητικά. Η γοητεία σε συνδυασμό με την αισιοδοξία σου βελτιώνουν την ερωτική σου ζωή και της δίνουν νόημα, είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε είσαι μόνη. Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Υδροχόου και σίγουρα αυξάνει τις νέες γνωριμίες που σου ανεβάζουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση.

Παρθένος
Η εβδομάδα περιλαμβάνει τη νέα Σελήνη του νέου μήνα αυξάνοντας την ικανότητα της διαπραγμάτευσης και των νέων επιδιώξεων. Νέα ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται, αρκεί να κινηθείς κρατώντας τα πόδια σου στη γη. Νιώθεις την ανάγκη να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα στις συνεργασίες σου και να κρατήσεις αυτά που πραγματικά αποδίδουν. Ωστόσο αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει κάποια ένταση που πρέπει να αποφύγεις. Πρόσθεσε ευχάριστες δραστηριότητες στη σχέση με τον αγαπημένο σου που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις την ενέργειά σου, αλλά και να σας φέρουν και πιο κοντά. Εάν είσαι μόνη, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Υδροχόου και σε οδηγεί στην αναζήτηση για κάτι σταθερό, για αυτό και δεν αναλώνεσαι σε ευκαιριακές γνωριμίες.

Ζυγός
Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά για σένα, καθώς ο νέος μήνας και η νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων στις 2/3 ενεργοποιεί τον τομέα των εργασιακών σου. Νέα ξεκινήματα, ευκαιρίες και νέα ερεθίσματα ακόμα και πειραματισμοί ευνοούνται και για αυτό σε προειδοποιεί ήδη το ένστικτό σου. Τα επίπεδα ενέργειάς σου ανεβαίνουν και η παραγωγικότητα σου βρίσκεται στο ζενίθ. Ωστόσο κάποιες στιγμές έντασης πρέπει να τις αποφύγεις και να μην δώσεις τροφή για σχόλια και αντιπαραθέσεις. Η Αφροδίτη περνά στα τέλη της εβδομάδας στο ζώδιο του Υδροχόου δίνοντας χρώμα και χαρά σε θέματα που αφορούν στη συναισθηματική ζωή σου. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση ήρθε ο καιρός να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον, καθώς το άγχος της δέσμευσης εκμηδενίζεται. Εάν τώρα είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις, να επιλέξεις και επιτέλους να αποφασίσεις εσύ και όχι οι άλλοι. Ο τομέας των οικονομικών σου χρειάζεται προσοχή και προνοητικότητα.

Σκορπιός
Αποχαιρετάς αυτήν την εβδομάδα τον παλιό μήνα και υποδέχεσαι τον νέο με περισσότερη αισιοδοξία, δύναμη και αποφασιστικότητα. Στις 2/3 η νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων αυξάνει τη δημοτικότητά σου και ενισχύει το πορτοφόλι σου, ίσως μέσα από νέες δραστηριότητες και ευκαιρίες. Ωστόσο κάποιες φορές έχεις την τάση να ξύνεις τα νύχια σου για εντάσεις και αντιπαραθέσεις στα εργασιακά. Μην προσπαθείς να επιβάλλεις τις απόψεις σου και μάλιστα με τόσο επιβλητικό ή απόλυτο τρόπο. Η Αφροδίτη αυτήν την εβδομάδα περνά στο ζώδιο του Υδροχόου στα τέλη της και φωτίζει το χώρο του σπιτιού, φέρνοντας ευχάριστες εξελίξεις, αποκαλύψεις και εξομολογήσεις. Η σχέση με τον αγαπημένο σου ανανεώνεται και το πάθος αυξάνεται. Εάν είσαι μόνη, δείξε ευελιξία απέναντι σε νέες γνωριμίες και μην πιέζεις πράγματα αν θέλεις να εξελιχθούν θετικά.

Τοξότης
Κλείνεις τον μήνα με αρκετό πονοκέφαλο σε σχέση με τα οικονομικά και τις υποχρεώσεις σου, όμως ενδόμυχα νιώθεις μια αισιοδοξία με το καλωσόρισμα του νέου μήνα, που ξεκινά με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων. Βρες τρόπους να ανεβάσεις τα επίπεδα ενέργειας σου κάνοντας πράγματα για τον εαυτό σου. Εάν το είδος της εργασίας σου σχετίζεται με το διαδίκτυο μπορείς να επεκτείνεις τις δυνατότητες σου και να βάλεις νέους στόχους. Ακόμα και να ενισχύσεις τα οικονομικά σου. Μικρές στιγμές έντασης διαχειρίσου τες με ψυχραιμία και διαλλακτικότητα. Το να ακούς κάποιες φορές τις απόψεις των άλλων μπορεί να λειτουργήσει βοηθητικά και να βρεις λύσεις σε θέματα που σου δημιουργούν διλήμματα. Είναι ιδανική η στιγμή για να επιδιώξεις τη σταθερότητα, την ισορροπία και την ασφάλεια στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου αυξάνεται και φέρνει στη ζωή σου νέα πρόσωπα.

Αιγόκερος
Αυτήν την εβδομάδα υποδέχεσαι τον νέο μήνα και την άνοιξη με αρκετή αισιοδοξία και η νέα Σελήνη στις 2/3 στο ζώδιο των Ιχθύων σε καλεί να εστιάσεις στις δημόσιες σχέσεις σου και να επιδιώξεις αλλαγές και νέα ξεκινήματα. Στα εργασιακά ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις τη διαλλακτικότητα σου και να αποφύγεις τα ακραία ρίσκα. Ναι μεν αλλαγές, αλλά με προσοχή και έμφαση στις λεπτομέρειες. Αν και ο τομέας των οικονομικών σου δείχνει σημάδια βελτίωσης, συνεχίζεις να αγχώνεσαι. Οι εγωιστικές τάσεις καταλαγιάζουν στη σχέση με τον αγαπημένο σου και αρχίζετε να βρίσκετε τις ισορροπίες σας. Ικανοποιήστε κοινές ανάγκες και κάντε πράγματα μαζί που θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά. Εάν είσαι μόνη, δείξε εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου απέναντι σε νέες γνωριμίες. Αν αυτό που θέλει η καρδιά σου είναι μια επανασύνδεση, επιδίωξέ την.

Υδροχόος
Αρκετά αστρολογικά φαινόμενα αυτήν την εβδομάδα ανεβάζουν τη διάθεση και την ενέργειά σου. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 2/3 στο ζώδιο των Ιχθύων φέρνει νέες ενασχολήσεις, δυνατότητες και ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα. Η Αφροδίτη στα τέλη της εβδομάδας περνά στο δικό σου ζώδιο στρέφοντας τα φώτα επάνω σου. Αυτή η νέα θέση ευνοεί τη συναισθηματική σου ζωή αλλά και το πορτοφόλι σου. Μικρές στιγμές έντασης στα εργασιακά απέφυγέ τες με διαλλακτικότητα και αντιμετώπισε τες με καλή διάθεση. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση ίσως αποφασίσεις να κάνεις το επόμενο βήμα και να πάρεις αποφάσεις που ενδεχομένως το προηγούμενο διάστημα να φοβόσουν. Θέματα οικογένειας και σπιτιού επιλύονται ευκολότερα και ανώδυνα.

Ιχθείς
Ο καταιγισμός ιδεών αυτήν την εβδομάδα και με τη νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο, μπορεί να σε οδηγήσει σε νέα μονοπάτια και ξεκινήματα, που ίσως μέχρι πρότινως απλά ονειρευόσουν. Η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει και προχωράς πλέον μπροστά βγαίνοντας από το παρασκήνιο. Η ενέργειά σου στα εργασιακά είναι τόση που μπορεί να σου δημιουργήσει ψυχολογική υπερένταση. Απόφυγε τις διαφωνίες σε συνεργασιακό επίπεδο και απόκτησε συμμάχους. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου στα τέλη της εβδομάδας σου προσφέρει θεραπευτικές ιδιότητες σε θέματα που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή. Έτσι μπορείς να διαγράψεις το παρελθόν και να προχωρήσεις μπροστά, αν είσαι μόνη. Αν ωστόσο διατηρείς μια μόνιμη σχέση είναι καιρός να αναλάβεις δράση και να πάρεις αποφάσεις που θα επισφραγίσουν τη σχέση σου.

Πηγή: tlife.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer