Ζάκυνθος: Δείτε την άγνωστη σπηλιά του Αγίου Γερασίμου στην περιοχή του «Ναυαγίου» [βίντεο]
Κοινωνία
16/05/2020 | 17:00
Μια ξενάγηση σε μια άλλη Ζάκυνθο επιχειρεί αυτή η εκπομπή με τίτλο «Η Άγνωστη Ζάκυνθος» την οποία παρουσιάζει ο Διονύσης Νικολόπουλος. Ένα ρεπορτάζ σε τοποθεσίες που δεν ξέρουμε και ακόμα ανακαλύπτουμε.

Κάθε εκπομπή και κάτι διαφορετικό, ψάχνοντας τις ιστορίες, τα ήθη, τα έθιμα και τις δοξασίες. Πρωταγωνιστές οι κάτοικοι του νησιού μας που μας λένε τις ιστορίες τους!

4η περιπλάνηση στο νησί μας είναι το Μοναστήρι του Αγίου Ανδρέα στο Μεσοβούνι Βολιμών με τις αποτοιχισμένες τοιχογραφίες του ομωνύμου Ιερού Ναού να βρίσκονται στο Μεταβυζαντινό Μουσείο Ζακύνθου και η άγνωστη Σπηλιά του Αγίου Γεράσιμου στην περιοχή «Ναυάγιο» στις Βολίμες. Ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βολιμών “ΟΙ ΠΟΥΝΕΝΤΕΖΟΙ” και όλα τα υπόλοιπα παιδιά του χωριού για την βοήθεια στην μετάβαση και στην υπόδειξη των σημείων που βρίσκονται τα Μνημεία που τραβήξαμε. Επίσης τον Παναγιώτη Καραντζά για την προσφορά των εναέριων λήψεων.

Ευχαριστούμε πολύ  τον Σπύρο Ξένο και τον Πέτρο Παράσχη από την Ιερά Μητρόπολη Ζακύνθου για τις συνεντεύξεις που μας παραχώρησαν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer