Υποβάθμιση ή αναβάθμιση Σαμούρη η αντικατάσταση του από την «Επιτροπή Ποιότητας Ζωής» και ο διορισμός του στην «Οικονομική Επιτροπή»;
Αυτοδιοίκηση
20/01/2022 | 10:55

«Δίκοπο μαχαίρι» είναι για τον αντιδήμαρχο του Μιχαλατου Σπύρο Σαμουρη η αντικατάσταση του από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και ο διορισμός του στην Οικονομική Επιτροπή.

Εκ πρώτης όψεως ο Σπ. Σαμουρης αναβαθμίζεται καθώς για πρώτη φορά αναλαμβάνει σοβαρές οικονομικές αρμοδιότητες και εισέρχεται στον σκληρό γραφειοκρατικό πυρήνα του Δήμου.

Από την άλλη όμως η περίοδος της «ανεμελιάς» τελειώνει γι’ αυτόν καθώς μέχρι σήμερα αυτός ναι μεν «έκανε την δουλειά του» αλλά την ευθύνη και το βάρος της υπογραφής για τις οικονομικές αποφάσεις τις είχαν άλλοι. Άνθρωποι που είναι κοντά στο αντιδήμαρχο μας τόνισαν ότι ο Σπύρος είναι για τις δύσκολες αποστολές και ότι για ακόμη μία φορά θα τα καταφέρει!

Προφανώς, και ο δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, με αυτή του την κίνηση, θέλει να καταστήσει τον αντιδήμαρχο του συμμέτοχο σε όλο το εύρος των επιλογών της δημοτικής παράταξης.

Όπως και να έχει, εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia