Το ΕΒΕΚΙ αισθανεται τη ανάγη να διαμαρτυρηθεί για την μείωση του ΦΠΑ μόνο στα τουριστικά καταλύματα. Επίσης ενημερώνει ότι έχει ξεκινήσει η ηλεκτρονική υποβολή των προτάσεων στο πρόγραμμα «Εξωστρέφεια - Ανταγωνιστικότητα».
Υπουργέ η μείωση του ΦΠΑ να ισχύσει και στις μεταφορές των τουριστικών λεωφορείων
Κοινωνία
15/03/2011 | 16:09

Ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος του επιμελητηρίου Θεόφιλος Μιχαλάτος αναφέρει ότι: “To ΕΒΕΚΙ αισθάνεται την ανάγκη να διαμαρτυρηθεί διότι ο υφυπουργός Οικονομικών  αρνείται (εγγράφως) να επεκταθεί η μείωση κατά 4,5 μονάδες του ΦΠΑ(από 11%  σε 6,5%) και στις λοιπές τουριστικές υπηρεσίες και στις μεταφορές με τουριστικά λεωφορεία. Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω μείωση  ισχύει μόνο για τα τουριστικά καταλύματα.

Υπενθυμίζουμε ,επίσης, ότι από 10/03/11 ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή των προτάσεων για την υπαγωγή επιχειρήσεων στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα». Θα επιχορηγηθούν(με το 40-50% του επιλέξιμου προϋπολογισμού) επενδυτικά σχέδια, ύψους από 30.000 -250.000 ευρώ, που  στοχεύουν, κατά κύριο λόγο, στην ενίσχυση των εξαγωγικών επιδόσεων των επιχειρήσεων. Αιτήσεις  υπαγωγής θα γίνονται δεκτές μέχρι 24 Μαΐου.” Deshalb würde das deutsche bildungssystem in anderen ländern https://hausarbeit-agentur.com/ mit liberalen arbeitsmarkt auch absolut versagen

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer