Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ο Χάρης Ρώμας
Life
18/11/2018 | 16:42

Τη συνεργασία του με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη και την εμπλοκή του στα αυτοδιοικητικά ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο συνδυασμό Πατούλη ανακοίνωσε ο γνωστός ηθοποιός Χάρης Ρώμας μιλώντας στο ραδιόφωνο των παραπολιτικών 90,1.

Ο κ. Ρώμας ανέφερε ότι υπήρξε συμφοιτητής στην ιατρική σχολή με τον κ Πατούλη και ο ίδιος του έκανε την πρόταση πριν από λίγο καιρό.

«Υπήρξα φοιτητής στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ο συμφοιτητής μου Γιώργος Πατούλης μου έκανε την πρόταση να κατέβω στην περιφέρεια μαζί του και σκέφτηκα ότι είναι μια ευκαιρία να ασχοληθώ και εγώ με τα κοινά και να αναμετρηθώ. Είναι μια πρόκληση, νομίζω ότι έχω τις δυνατότητες να το κάνω, δεν ξέρω βέβαια τι έχω να αντιμετωπίσω».

Ο κ. Ρώμας ανέφερε ότι θα ασχοληθεί κυρίως στον τομέα του πολιτισμού και πρόσθεσε πως η πολύ μεγάλη παθογένεια του πολιτικού συστήματος είναι η πόλωση.

«Θα ασχοληθώ με τον τομέα του Πολιτισμού όμως η συμφωνία μας είναι πως δεν κατεβαίνω κάτω από μια στενή κομματική ταυτότητα. Καταλαβαίνω ότι θα υπάρχει πόλωση, από τη στιγμή που έχει ειπωθεί και το περίφημο ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν σίγουρα η πόλωση θα είναι δεδομένη.

Εγώ δεν θα συμμετάσχω σε αυτό, αυτό που λέω και θα λέω πάντα είναι πως μια πολύ μεγάλη παθογένεια της χώρας είναι ο διχασμός και πρέπει να εκλείψει. Θα πάρω μέρος σε προεκλογικές τηλεοπτικές συζητήσεις . Φτιάχνουμε ένα σχέδιο που θα μπορέσει να βοηθήσει τον πολίτη και εμένα με ενδιαφέρει να καταθέσω και να προσθέσω κάτι σε αυτό. Δεν ξέρω αν θα κερδίσω ή αν θα χάσω αλλά εγώ θα το κάνω.»

Καφέ της Χαράς: Τον Μάιο τα γυρίσματα για τα 30 νέα επεισόδια

Ο κ. Ρώμας ανακοίνωσε ακόμη ότι ήδη γράφει τα 30 νέα επεισόδια της πολύ επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Το καφέ της Χαράς» που τα γυρίσματα του θα ξεκινήσουν τον επόμενο Μάιο.

«Είμαι ένας άνθρωπος υπερδραστήριος που κοιμάται πολύ λίγες ώρες την ημέρα. Πιστεύω ότι θα καταφέρω και το θέατρο και τις εκλογές αλλά και Το καφέ της Χαράς Θα κάνουμε για τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1 30 νέα επεισόδια. Εχουμε ξεκινήσει και το γράφουμε και τα γυρίσματα θα γίνουν το Μάιο δηλαδή μέσα στις εκλογές.»

Πηγή: iefimerida.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ