ΥΠΕΡΙΩΝ: Δωρεά από την οικογένεια του Στέφανου Βαγγελάτου
Κοινωνία
20/04/2018 | 16:31

Η Πρόεδρος και τοΔιοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία (Α.μεΑ.) «ΥΠΕΡΙΩΝ»καιοι ωφελούμενοι και τοεπιστημονικό – εκπαιδευτικό – βοηθητικό προσωπικότου Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ»ευχαριστούντην οικογένεια τουΣτέφανου Βαγγελάτουγια τη δωρεάτης εις μνήμην του Στέφανουσυνολικού ποσού 610 (εξιακόσια δέκα) Ευρώ.

Θέλουμε, επίσης, να ενημερώσουμε την οικογένεια ότι τα χρήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά άμεσου και απαραίτητου εξοπλισμού για τις εγκαταστάσεις του Κέντρου μας. Συγκεκριμένα θα αγοραστεί ένα κλιματιστικό (aircondition) τόσο για τους θερινούς όσο και για τους χειμερινούς μήνες προσφέροντας την κατάλληλη θερμοκρασία στο χώρο, καθώς και δύο μεγάλες ομπρέλες για τον εξωτερικό χώρο, οι οποίες πέρα του ότι θα ομορφύνουν το χώρο, θα παρέχουν προστασία στους ωφελούμενους τόσο από τον ήλιο όσο και από τη βροχή.

Ο σκοπός είναι ο εξοπλισμός αυτός να βελτιώσει τις υπάρχουσες υπηρεσίες του Κέντρου, αλλά και να διατηρήσει για πάντα ζωντανό το πνεύμα του πολυαγαπημένου μας Στέφανου μαζί με τη φωτογραφία του, που θα παραμείνει τοποθετημένη μαζί με αυτές των υπόλοιπων ωφελούμενων του Κ.Δ.Η.Φ..

Η δωρεά αυτή αποτελεί πράξη αγάπης και ευγνωμοσύνης προς την Ένωση από την οικογένεια Βαγγελάτου, που συνεχίζει να έχει άμεση επικοινωνία με το Κέντρο και το σωματείο μας, καθώς και να συμμετέχει στις εκδηλώσεις μας. Γνωρίζουμε, άλλωστε, την ευαισθησία, που την διακατέχει, αλλά και την αγάπη της προς τους φίλους του Στέφανου, δηλαδή τους ωφελούμενους του Κέντρου.Ο Στέφανος θα ζει πάντα στις καρδιές όλων μας!

Τέλος, ευχόμαστε καλή υγεία και δύναμη στην οικογένεια του Στέφανου Βαγγελάτου.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.,

Η Πρόεδρος

 

 

Σοφία Μαροπούλου-Ζαφειράτου

Η Γενική Γραμματέας

 

 

Γερασιμούλα Σταθάτου

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer