Νέα ηχηρή παρέμβαση
Υγεία στην Κεφαλονιά: Δώστε λύση ΧΘΕΣ
Κοινωνία
05/02/2021 | 22:17

Επειδή το θέμα της υγείας στην κεφαλονια θεωρώ ότι πολλούς μήνες τώρα κινείται σε τεντωμένο σχοινί πρέπει να κινηθούν οι έχοντες την αρμοδιότητα και την υποχρέωση ΧΘΕΣ!!
Όσο κι αν η τύχη μέχρι τώρα μας έχει βοηθήσει, κάποια στιγμή μπορεί να μας εγκαταλείψει και τα κλάματα δεν θα αρκούν.
Με την ευκαιρία θα πρότεινα στον βουλευτή, την 6η ΥΠΕ, τη διοίκηση του νοσοκομείου και το υπουργείο να ενημερώσουν τους κεφαλονιτες πόσο είναι το ετήσιο κόστος των διακομιδών ασθενών από αέρος και θαλάσσης τα τελευταία χρόνια
Κι αυτό για να δούμε πέρα από το ψυχικό και οικονομικό κόστος για τον κάθε κεφαλλονίτη ασθενή και το περιβάλλον του ,πόσο χρήσιμη ή οικονομικά επιζήμια θα ήταν η στελέχωση μιας ΜΑΦ (μονάδας αυξημένης φροντίδας) στο νησί μας
Πόσο δε μάλλον τραγικό είναι, να μην υφίσταται ουσιαστικά παθολογική κλινική στο νησί κοντά δυο μήνες τώρα και να καλύπτεται με δεκαήμερες αποσπάσεις παθολόγων από γύρω τριγύρω. Τραγικό!
Μιλάω έτσι γιατί ζω εδώ, νιώθω ανασφάλεια, γνωρίζω πράγματα και νιώθω ότι η σιωπή και ανοχή από ένα σημείο και μετά γίνεται συνενοχή.
Όλοι όσοι ζούμε στην κεφαλονια όποιοι κι αν είμαστε, όπου κι αν δουλεύουμε, ότι κι αν ψηφίζουμε, είτε αγαπιόμαστε είτε όχι στο θέμα υγείας πρέπει να ενωθούμε και να απαιτούμε.
Εγώ πέρα από το να βάλω άλλη μια φωνή δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο τώρα.
Κάποιοι όμως μπορούν.
Όσο για τα εμπόδια και τις δυσκολίες που όλοι μπορεί να ξέρουμε και να υποθέτουμε ξεπερνιόνται μόνο ΜΕ ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΙΚΑΝΟΥΣ.
Όσο για τις προκηρύξεις και τα ΘΑ δε λένε σε κανέναν κεφαλονιτη τίποτα πια.
ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ ΧΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

 

Φώτης Αυγουστατος
Μαιευτηρας Γυναικολογος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer