Αποτελεί ελάχιστο φόρο τιμής για τους αθλητές μας
Βράβευση διακριθέντων αθλητών των νησιών μας από την Περιφέρεια
27/02/2018 | 11:17

Μια όμορφη και σωστή πρωτοβουλία από την Περιφέρεια  και την Περιφερειακή  Ενότητα  Κεφαλονιάς και Ιθάκης για την βράβευση  των διακριθέντων αθλητών των Νησιών μας στο Δημοτικό Θέατρο.

Η χθεσινή εκδήλωση – βράβευση αποτελεί ελάχιστο φόρο τιμής στους αθλητές, αλλά και στους προπονητές, τα σωματεία και τους γονείς τους. Ελάχιστη αναγνώριση για τις επιδόσεις και τις διακρίσεις τους σε παγκόσμιο, πανευρωπαϊκό και πανελλήνιο επίπεδο. Επιδόσεις και διακρίσεις που προήγαγαν το αθλητικό ιδεώδες και προέβαλαν τον τόπο μας σε δεκάδες αθλητικούς χώρους όπου αγωνίσθηκαν.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Περιφρερειάρχης κ. Θ. Γαλιατσάτος, μαζί του ήταν οι αντιπεριφερειάρχες κ. Π. Δρακουλόγκωνας  (οικοδεσπότης), και ο Σπ. Γαλιατσάτος. όπως και οι περιφερειακοί σύμβουλοι, Σουζάνα Πεφάνη και Νικ. Βαλλιανάτος. Επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Διον. Αραβαντινός και Διον. Κοκκόσης, και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Βασίλειος Σολδάτος. Την εκδήλωση παρουσίασε η Ελένη Δαρδαμάνη του Α.Γ.Σ. ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ. Πριν την έναρξη μικρές αθλήτριες του αθλητικού γυμναστικού συλλόγου παρουσίασαν διάφορες ασκήσεις.

Την … παράσταση έκλεψε ο προπονητής Νίκος Γαλιατσάτος, ο οποίος χόρεψε … ταγκό! Οι παραολυμπιονίκες της κολύμβησης Γεράσιμος Λιγνός και Γεράσιμος Πυλαρινός, όπως επίσης και η προπονήτρια Αλεξία Μωραϊτου, και ο αθλητής των ΑμέΑ Αθανάσιος Κολέτσης.

Βραβεύτηκαν περίπου …70 παιδιά και αθλητές. Ξεπερνάει ο νους την πανδαισία που σου προκαλούσε δέος βλέποντας τόσα παιδιά αλλά και την ευρηματικότητα της παρουσίασης.

Στην εκδήλωση βραβευτήκαν η δρομέας μεγάλων αποστάσεων Ανδριάνα Βασιλάτου, ο Αθλητικός όμιλος Ποσειδώνας Ληξουρίου, οι ναυταθλητικοί σύλλογοι ΝΟΚΙ και ΝΟΑ, οι αθλητές Αννα Κρούσου και ο Γεράσιμος Μουίκης από την ΓΕ Κεφαλληνίας, οι ποδοσφαιριστές του Beach Soccer που διακρίθηκαν με τα χρώματα της «Κεφαλονιάς», η σχολή χορού Art & Style Dance Studio της Ολγας Γαλιατσάτου, ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου Γεράσιμος Βουκελάτος, ο Γυμναστικός Σύλλογος «Επτανήσων», ο σύλλογος Αρσης Βαρών ΑΠΕΣΔΑΣ «Ο Κέφαλος» με τον Βαγγέλη Γαλιατσάτο και τα άλλα παιδιά της Αρσης Βαρών. Ο Βαγγέλης Γαλιατσάτος, εμφανίστηκε με προστατευτική μπότα στην εκδήλωση, εξαιτίας της αρθροσκόπησης στην οποία έχει υποβληθεί.

Πηγή: kefalonianews.gr