Βούτι: Η άγνωστη εξωτική παραλία με τα γαλάζια νερά
Life
23/08/2021 | 15:05

Κάθε μία παραλία της Ελλάδας μοιάζει και με μια έκπληξη αν δεν έχεις βρεθεί ξανά εκεί στο παρελθόν. Κάποιες ελληνικές παραλίες θυμίζουν παράδεισο και κάποιον εξωτικό προορισμό του εξωτερικού. Πολλές από αυτές, μάλιστα, μπορεί να μην τις έχεις ξανακούσει στο παρελθόν. Μια από αυτές βρίσκεται στην Κεφαλονιά και πραγματικά αποτελεί αυτό που θα ήθελες για να αράξεις και να κάνεις τις βουτιές σου. Ο λόγος για την παραλία Βούτι. Την παραλία με τα κυανά νερά στα οποία δύσκολα μπορείς να αντισταθείς. Και γιατί να το κάνεις άλλωστε; Έχεις πολλούς λόγους να επιλέξεις την Κεφαλονιά για διακοπές και το Βούτι, μια από τις ομορφότερες αλλά άγνωστες ελληνικές παραλίες είναι ένας από αυτούς.

Ελληνικές παραλίες: Η άγνωστη εξωτική παραλία με τα κυανά νερά

Η παραλία Βούτι είναι μια από τις πιο ξεχωριστές όχι μόνο στην Κεφαλονιά αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Αρχικά για να δεις πού ακριβώς βρίσκεται και να μην δυσκολευτείς, μπορείς να συμβουλευτείς τους χάρτες της Google. Είναι μια παραλία – κόσμημα την οποία θα συναντήσεις πιθανόν τυχαία στον δρόμο από την παραλία του Μύρτου προς το Αργοστόλι. Και φυσικά θα κάνεις μια στάση να απολαύσεις τα νερά της. Η παραλία Βούτι έχει καθαρά, κρυστάλλινα νερά με κυανό χρώμα. Δεν θα σου υποσχεθούμε ότι θα βρεις ζεστά νερά, πράγμα σπάνιο για το Ιόνιο.

Το σίγουρο είναι ότι θα ζήσεις μια διαφορετική εμπειρία. Υπολόγιζε ότι δε θα βρεις κόσμο άρα θα κάνεις χαλαρά το μπάνιο σου και ότι η παραλία δεν είναι οργανωμένη. Ένα καλά κρυμμένο μυστικό για όσους έχουν την ευκαιρία να το ανακαλύψουν.

Διακοπές στην Κεφαλονιά

Οι διακοπές στην Κεφαλονιά θα σου μείνουν σίγουρα αξέχαστες. Και οι αμμουδιές της που αποτελούν κάποιες από τις πιο όμορφες ελληνικές παραλίες είναι ένας λόγος. Εκεί βρίσκεται η απόκοσμη παραλία Ξι με το ιδιαίτερο όνομα. Αλλά και η παραλία Μύρτος, η παραλία της Κεφαλονιάς που σε ταξιδεύει στον παράδεισο. Εκτός από τις βουτιές που θα κάνεις, αξίζει να γνωρίσεις και το άγνωστο σπήλαιο των 150 εκατομμυρίων ετών που βρίσκεται στην Ελλάδα. Στην Κεφαλονιά θα βρεις καταλύματα σε καλές τιμές και όπως τα ονειρεύεσαι. Επίσης το σίγουρο είναι ότι και στα μικρά και στα μεγαλύτερα χωριά θα δοκιμάσεις τοπικές γεύσεις που θα κάνουν τη διαμονή σου ακόμη πιο ευχάριστη…

Πηγή: exploringgreece.tv

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer