Υπέβαλε και αίτημα για επισκεπτήριο
Βιτριόλι: Το πρώτο τηλεφώνημα της 35χρονης κατηγορούμενης από τις φυλακές
Κοινωνία
01/07/2020 | 22:19

Η 35χρονη είχε την πρώτη της τηλεφωνική επικοινωνία ενώ υπέβαλε και αίτημα για επισκεπτήριο
Στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θήβας μεταφέρθηκε για υπηρεσιακούς λόγους το μεσημέρι της Δευτέρας 29 Ιουνίου η 35χρονη, κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι εις βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα. Η 35χρονη κρατείται στο ίδιο κελί με άλλες τρεις γυναίκες και μέχρι στιγμής φαίνεται να τα πηγαίνει καλά μαζί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φερόμενη ως δράστις τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και είναι περισσότερο συνεργάσιμη με τις Αρχές, έχοντας, μάλιστα, εκδηλώσει και την επιθυμία να εργαστεί εθελοντικά στις φυλακές, προκειμένου να μειωθεί η ποινή της.

Επιπλέον, σύμφωνα με το Mega, η 35χρονη είχε τη Δευτέρα την πρώτη της τηλεφωνική επικοινωνία από τις φυλακές με την αδερφή της, ενώ φαίνεται πως υπέβαλε και αίτημα για επισκεπτήριο προκειμένου να δει συγγενικά της πρόσωπα, το οποίο και εξετάζεται από τις Αρχές.

Νέο χειρουργείο για την Ιωάννα

Σε νέο χειρουργείο, αυτή τη φορά στα χέρια, υποβλήθηκε η 33χρονη Ιωάννα και σύμφωνα με πληροφορίες «πήγε πολύ καλά». Αυτή ήταν η πέμπτη κατά σειρά χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το θύμα, καθώς οι βλάβες από το βιτριόλι είναι πολλές και σοβαρές.

«Το κορίτσι αντέχει και αυτό βοηθά και τους γιατρούς της. Έχουμε όμως μπροστά μας πολύ δρόμο. Μας περιμένουν τουλάχιστον δύο σοβαρά χειρουργεία στο άμεσο μέλλον» τόνισε τη γιατρός. Η Ιωάννα αναμένεται, σύμφωνα με τους γιατρούς, να παραμείνει στο νοσοκομείο και τον επόμενο μήνα.

Πηγή: ethnos.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer