Προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη
ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ: Το αουτσάιντερ που έγινε φαβορί
Πολιτική
28/06/2019 | 23:50

Φαντάζει απίστευτο μα είναι αληθινό το γεγονός ότι σε λιγότερες από 15 ημέρες το αουτσάιντερ της κόντρας των βουλευτικών εκλογών στο νομό μας έγινε το πραγματικό φαβορί της κάλπης της 7ης Ιουλίου.

Η κα Βικτώρια Αλεξανδράτου, μια προσωπική επιλογή του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, οδεύει προς την κάλπη έχοντας απέναντί της τον κ. Γ. Κοκκόλη και τον κ. Π. Καππάτο, δύο υποψήφιους που συγκεντρώνουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για τον Κεφαλλονίτη και Θιακό ψηφοφόρο. 

Η ίδια έχει εγκαινιάσει ένα μοντέρνο προεκλογικό αγώνα που στηρίζεται κυρίως στην προσωπική επαφή με τους πολίτες έχοντας βάλει σε δεύτερη μοίρα την διαφήμιση της υποψηφιότητας της αλλά και την προβολή της στα ΜΜΕ θεωρώντας ότι όλα αυτά ο κόσμος λίγο -πολύ τα έχει ξεπεράσει αλλά ταυτόχρονα τον έχουν κουράσει από την προεκλογική περίοδο των δημοτικών εκλογών.

Η Βικτώρια βάζει μπροστά ως όπλα της:

 

Τον πληθωρικό χαρακτήρα της που κερδίζει όποιον την γνωρίζει αμέσως.

Τις γνώσεις της για τη ζωή, για την επιχειρηματικότητα, για την δημιουργία αλλά και τις υψηλές γνωριμίες που διαθέτει και μπορεί με αυτές να βοηθήσει τα νησιά μας.

Το μοντέλο της μάνας, της μαχόμενης γυναίκας της ζωής, ταυτόχρονα με την ευθυκρισία που την διακρίνει τις «δίνουν» το κράμα της δυναμικής γυναίκας που ξέρει να βάζει στόχους και να κερδίζει. Είναι αυτό που ζητούν σήμερα οι ψηφοφόροι από άκρη σε άκρη της Ελλάδας.

«Οργώνοντας» η Βικτώρια το νησί τις τελευταίες ήμερες θα τολμούσε να πει κάποιος σήμερα, ότι «χτυπάει» με σοβαρές πιθανότητες την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ ενώ ο χρόνος που απομένει μέχρι τις εκλογές σίγουρα αποτελεί το μεγάλο της σύμμαχο για τη κατάκτηση της πρωτιάς.

«Αν εκλεγώ, η Ιθάκη και η Κεφαλονιά θα έχουν ισχυρή και πρωτοφανή θέση στα κέντρα λήψης αποφάσεων του Αθηνοκεντρικού κράτους», συνηθίζει να δηλώνει στις συζητήσεις της με κατοίκους των νησιών μας. Η φράση της αυτή είναι το πραγματικό ζητούμενο για τα νησιά μας που βίωσαν 5 χρόνια παραγκωνισμένοι από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και της απερχόμενης βουλευτίνας του νομού μας.

Ταυτόχρονα, η Βικτώρια εκτός από γνήσιο Κεφαλλονίτικο σκαρί διαθέτει όλα εκείνα τα προσόντα να κάνει πράξη αυτή τη δέσμευση αφού και τις γνωριμίες διαθέτει, και τις γνώσεις έχει, αλλά και τον δυναμισμό που απαιτεί η υλοποίηση αυτού του στόχου.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ η Βικτώρια είναι πολύ κοντά να κάνει την έκπληξη το βράδυ της 7ης Ιούλιου. 

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer