Ξεκίνησε ο στολισμός στην πόλη
Βίκτωρας Ρουχωτάς: Τα Χριστούγεννα έρχονται …νωρίτερα! [εικόνες]
Life
18/11/2020 | 10:36

Τα Χριστούγεννα έρχονται …νωρίτερα! Αυτό είναι το σύνθημα της διοίκησης του δήμου Αργοστολίου, η οποία προετοιμάζεται πυρετωδώς ενόψει των φετινών Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αλλά και της εορταστικής περιόδου που πλησιάζει.

Είναι ενδεικτικό πως τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά λόγων των περιορισμών που έφερε η πανδημία. Έτσι ο νέος επικεφαλής του Πολιτισμού στο δήμο κ. Βίκτωρας Ρουχωτάς μαζί με τα συνεργεία ξεκίνησε το στολισμό στην κεντρική Πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι.

Οι προετοιμασίες του κ. Ρουχωτά αλλά και των στενών του συνεργατών γίνονται τόσο σε ό,τι αφορά τον στολισμό της πόλης όσο και στο μουσικό και εορταστικό πρόγραμμα που πραγματοποιηθεί πάντα τηρουμένων των συνθηκών αλλά και των περιορισμών που θα υπάρχουν λόγω της πανδημίας. Όπως τόνισε, ο ίδιος ο κ. Ρουχωτάς, είναι καθήκον μας να κάνουμε μία προσπάθεια να αλλάξουμε την ψυχολογία των δημοτών, μετά την καραντίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekefalonia.gr μεγάλη έμφαση αναμένεται να δοθεί στα κεντρικά σημεία της πόλης. Ήδη στη πλατεία έχει τοποθετηθεί ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο ενώ οι εργασίες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες ώστε πολύ σύντομα το Αργοστόλι να έχει φορέσει τα γιορτινά του.

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ