Απολαύστε το δυνατά μαζί με το ολοκαίνουριο Video Clip του.
Video Clip Premiere γυρισμένο στο Ληξούρι-Αργοστόλι
Life
15/05/2014 | 17:20
Ο Ancora (aka Φώτης Γεωργιάδης), ο νεαρός ανερχόμενος Έλληνας παραγωγός, παρουσιάζει το νέο του Single με τίτλο “For More” που ήρθε για να ακουστεί δυνατά.
Το “For More” είναι το τρίτο κατά σειρά Single του ταλαντούχου μουσικού παραγωγού και Dj. Είναι μία πολύ προσεγμένη Dance αγγλόφωνη παραγωγή που θα σας εντυπωσιάσει με ένα πιο mainstream dance ύφος αυτή την φορά.
Ο Ancora επιλέγει να συνεργαστεί με έναν νέο Έλληνα τραγουδιστή, τον Serge (aka Στέργιος Περτσινίδης), από τον οποίο θα έχετε σύντομα νέα με το Solo Single του και μερικές ακόμα συνεργασίες τους.
Ο εξωτικός ήχος κι ο ρυθμός του “For More” σε συνδυασμό με τα εκπληκτικά φωνητικά του Serge αποτελούν τη συνταγή μίας καλοκαιρινής επιτυχίας που θα σας συνεπάρει για όλο το 2014.
Απολαύστε το δυνατά μαζί με το ολοκαίνουριο Video Clip του. Το Video το επιμελήθηκε ο ίδιος ο Ancora και ολοκληρώνει τη φανταστική ιστορία που ξεκίνησε από το πρώτο του Single, το “I’ll Be Back”. Το μήνυμά του είναι απλό: Η μουσική αλλάζει και ομορφαίνει τον κόσμο, μα ο ίδιος ο κόσμος επιλέγει αν θα πατήσει το Play, το Pause ή το Stop.
Noneone Productions
Greece

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer