Το Viber έχει ήδη γίνει γνωστό από το iPhone και είναι μια εφαρμογή για να μιλάτε δωρεάν με οποιοδήποτε την έχει εγκατεστημένη.
Viber – Μιλήστε δωρεάν από το κινητό σας
Κοινωνία
23/11/2013 | 18:21

Το Viber έχει ήδη γίνει γνωστό από το iPhone και είναι μια εφαρμογή για να μιλάτε δωρεάν με οποιοδήποτε την έχει εγκατεστημένη. Η κλήση γίνεται μέσω της εφαρμογής και χρησιμοποιεί data σε αντίθεση μια κανονική κλήση. Στα προτερήματα είναι ότι δεν χρειάζεται εγγραφή, απλά την εγκαθιστάτε, μέσω της εφαρμογής στέλνετε ένα sms επιβεβαίωσης και μετά βλέπετε οποιονδήποτε από τον τηλεφωνικό σας κατάλογο χρησιμοποιεί το Viber.

Μόλις ολοκληρωθεί η πιστοποίηση θα βρείτε όλες σας τις επαφές συγχρονισμένες μεταξύ του Viber και Viber Desktop. Οι εφαρμογές είναι αρκετά έξυπνες έτσι ώστε τα μηνύματα και οι κλήσεις που σας στέλνουν να καταγράφονται μεν σε όλες σας τις συσκευές αλλά να ειδοποιήστε μόνο σε αυτήν που χρησιμοποιείτε εκείνη τη στιγμή.

viber_desktop

Η εταιρεία μας ενημερώνει, τέλος, και για την επερχόμενη μεγάλη αναβάθμιση στο Viber 3.0 για iOS και Android με νέα χαρακτηριστικά, όπως video messages, stickers κτλπ, αλλά και ανανεωμένο περιβάλλον χρήσης.

Όπως καταλαβαίνετε η μόνη χρέωση που έχετε είναι ο όγκος των δεδομένων που καταναλώνει μέσω 3g ή μιλάμε για μηδενική χρέωση εφόσον χρησιμοποιείτε wifi. Εμένα πάντως μου έκανε εντύπωση το πόσα άτομα από τον τηλεφωνικό μου κατάλογο το είχαν ήδη εγκατεστημένο όπως επίσης και η ποιότητα του ήχου κλήσης.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Viber δωρεάν εδώ.

Θα βρείτε το Viber για iPhone δωρεάν στο App Store [iTunes link]
Πηγή: kefaloniatech.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer