Το γήπεδο έχει εγκαταλειφθεί από τους αρμόδιους
Βγήκε από το νοσοκομείο ο αθλητής των Πρόννων –Κοντά του αθλητές και διοίκηση
Ποδοσφαιρο
07/11/2017 | 07:51

Ανακοίνωση εξέδωσε αργά χθες το βράδυ ο ποδοσφαιρικός σύλλογός των Πρόννων μετά τον ατυχή τραυματισμό του αθλητή της ομάδας και της τεράστιας δημοσιότητα που πήρε το θέμα. Ο αθλητής πήρε πηρέ εξιτήριο και γύρισε στο σπίτι του:

Σας ενημερώνουμε ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ΚΑΣΤΗΣ ΣΠΗΛΙΟΣ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ.

Ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο Γ.Ν.Ν. ΚΕΦΑΛΗΝΙΑΣ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου και παρέμεινε μέχρι πριν από λίγο, έχοντας ολοκληρώσει όλες τις εξετάσεις επιτυχώς. Η διοίκηση της ομάδας και οι παίχτες της βρίσκονται δίπλα στο Σπήλιο καθημερινά.

Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους ενδιαφερθήκαν για τον ποδοσφαιριστή μας και ιδιαίτερα τους φιλάθλους της ομάδας, τη διοίκηση, τον προπονητή και τους παίχτες του Α.Ο. Διλινάτων, τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Κ.Ι κύριο ΒΑΛΣΑΜΗ ΘΕΜΗ, καθώς και όποιον άλλο επισκέφτηκε τον ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο τις μέρες που νοσηλεύεται. Οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι από την χρονική στιγμή που ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο, μέχρι την άφιξη του πέρασαν 40 λεπτά περίπου, που είναι ο χρόνος που χρειάζεται φυσιολογικά να προσέλθει από το Αργοστόλι ως τα Τζαννάτα λόγω της μεγάλης απόστασης των 45 χιλιομέτρων που πρέπει να διανύσει το όχημα του Ε.Κ.Α.Β..

Όλοι μας γνωρίζουμε την έλλειψη ασθενοφόρων στο νησί μας. Τέλος στο θέμα που θα θέλαμε να δοθεί έμφαση είναι οι πραγματικές ελλείψεις που υπάρχουν στο γήπεδο των Τζαννάτων. Ένα γήπεδο το οποίο έχει εγκαταλειφθεί από τους αρμόδιους φορείς εδώ και αρκετό καιρό. Ένα γήπεδο – χωράφι που κρύβει κινδύνους για την υγεία των παικτών που κάνουν το χόμπι τους, και που οι εγκαταστάσεις του χρησιμοποιούνται ως αποθηκευτικός χώρος από τους τοπικούς φορείς που είναι υπεύθυνοι για την συντήρηση του.

Θερμή παράκληση από τα μέλη της ομάδας μας να υπάρξει δραστηριοποίηση των φορέων πριν συμβούν τα χειρότερα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer