"Η ζωή δεν τελειώνει με ένα χωρισμό"
Βάσω Λασκαράκη: Μιλάει για την περιπέτεια που είχε με την Google και το διαζύγιο
Life style
02/06/2021 | 15:14

Η Βάσω Λασκαράκη έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, και μίλησε μεταξύ άλλων και για τον χωρισμό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, για το ότι δεν βλέπει καθόλου ριάλιτι και για την περιπέτεια που είχε με την Google.

«Υπήρχε στη Google ο αριθμός του τηλεφώνου μου για δύο χρόνια και δεν το ήξερα. Χτυπούσε και χτυπάει ακόμη σαν τρελό. Με έπαιρναν όλο παιδάκια. Βρέθηκε το τηλέφωνο μου σε μια σελίδα… Με εισαγγελική παρέμβαση… Έβαλα δικηγόρο, πλήρωσα.

Ήταν κάπου στην Τσεχία, Κροατία. Το έβγαλα πέρσι το τηλέφωνό μου. Με έπαιρναν επί δύο χρόνια συνέχεια. Πήρε μια φορά ένα παιδάκι και το ρώτησα. Μου είπε πως υπάρχει στο Google. Δεν το πίστευα. Πάτησα και είδα όλο το τηλέφωνό μου, φόρα παρτίδα» ανέφερε η Βάσω Λασκαράκη.

«Δεν βλέπω καθόλου ριάλιτι. Δεν βλέπω Survivor από άποψη. Δεν ξέρω ποιος είναι ο Τζέιμς. Έχω πετύχει το MasterChef και ίσως μπορεί να κολλήσω. Survivor όχι, γιατί δε μπορώ τα ριάλιτι που τσακώνονται. Δεν μου αρέσει ο εγκλεισμός.

Η κόρη μου δεν βλέπει τηλεόραση. Τώρα λίγο βλέπει “το Σόι” στο youtube, επειδή βλέπουν οι φίλοι της στο σχολείο. Χρησιμοποιεί την έκφραση που έλεγα στον ρόλο “έπαθες κακό”. Έχω υπάρξει αυστηρή, άδικη, αλλά το έχω δουλέψει και έχω χαλαρώσει»

Ο χωρισμός

«Η πιο δύσκολη στιγμή, αναφορικά με το θέμα της δημοσιότητας, ήταν η μέρα ανακοίνωσης του διαζυγίου. Μόνο ο Μελέτης Ηλίας το ήξερε. Ήταν βράχος δίπλα μου. Ήταν δύσκολη στιγμή, γιατί ήταν τα βλέμματα μετά…»

«Αναίμακτο διαζύγιο δεν υπάρχει, ρόδινα δεν είναι ποτέ όλα, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά, τίποτα δεν είναι αγγελικά πλασμένο και τέλεια, ας μην κοροϊδευόμαστε» ξεκαθαρίζει η Βάσω Λασκαράκη.

«Έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο να θέλει η κόρη μου να μείνει με τον μπαμπά της. Όλες αυτές οι συζητήσεις υπάρχουν στο μυαλό μου και προσπαθώ πάντα να ενημερώνομαι για το τι μπορεί να έρθει.

Η δική μου συμβουλή σε μια μαμά που χωρίζει και μπορεί να τα βλέπει όλα μαύρα είναι ότι η ζωή δεν τελειώνει με ένα διαζύγιο. Η ζωή τελειώνει με έναν θάνατο»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ