Βασίλης Περλικίδης: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το εξαιρετικό μουσικό αποτέλεσμα»
Πολιτισμός
26/07/2021 | 22:53

Φιλαρμονικής Δήμου Αργοστολίου «Διονύσιος Λαυράγκας»

Ως μαέστρος της Φιλαρμονικής Δήμου Αργοστολίου «Διονύσιος Λαυράγκας» θα ήθελα να εκφράσω δημοσίως τις ευχαριστίες μου προς τη Χορωδία & Μαντολινάτα Αργοστολίου για την αποδοχή της πρόσκλησής μου να συμπράξει με τη φιλαρμονικής μας ένα τμήμα της, στην πρόσφατη εκδήλωσή μας για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Συγκεκριμένα, ευχαριστώ θερμά το Δ.Σ. και τον πρόεδρό της κ. Ρωσσέτο Λούζη, τον μαέστρο κ. Σπύρο Θεοτοκάτο, τους εξαίρετους χορωδούς με τους οποίους αποδώσαμε μαζί μέρος από τον «Ύμνο εις την Ελευθερίαν», καθώς και τον κ. Διονύση Γασπαρινάτο για την άψογη ερμηνεία των τραγουδιών «Θούριος», «Τσάμικος», «Δέκα Παλικάρια».

Θέλω, ακόμα, να ευχαριστήσω το Λύκειο Ελληνίδων Αργοστολίου & την πρόεδρο κ. Ευρώπη Μοσχονά – Μαραγκάκη για την ωραία συνεργασία και τη βοήθεια σε όλη την οργάνωση & παρουσίαση της εκδήλωσης.

Θα ήθελα επίσης να αναφέρω ότι είναι ιδιαίτερα σημαντική η βοήθεια του κ. Γιάννη Κοσμάτου, διευθυντή του 2ου ΓΕΛ Αργοστολίου, τον οποίο και ευχαριστώ από καρδιάς, καθώς μας παραχωρείται ο προαύλιος χώρος του σχολείου για να γίνονται οι πρόβες μας.

Τέλος, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μουσικούς της φιλαρμονικής, για την σκληρή προσπάθεια και τη συνέπειά τους στις πρόβες, που μας οδήγησαν σε μια δυνατή παρουσίαση με ένα πραγματικά εξαιρετικό μουσικό αποτέλεσμα!

Βασίλης Περλικίδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ