Βασιλιάς Κάρολος: Αντιμέτωπος με επιθετική μορφή καρκίνου – Προετοιμάζει ως διάδοχο τον Ουίλιαμ
Κόσμος
24/02/2024 | 18:30

Αντιμέτωπος με μια επιθετική μορφή καρκίνου είναι ο βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας, του οποίου η κατάσταση της υγείας είναι ιδιαίτερα σοβαρή.

Σύμφωνα με τον Tom Quinn, ο οποίος είναι βασιλικός εμπειρογνώμονα ο καρκίνος του βασιλιά είναι πιο επικίνδυνος από ό,τι μας έχουν κάνει να πιστεύουμε και έτσι ο Κάρολος ήδη προετοιμάζει τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ για διάδοχό του, αλλά αυτό κρατείται «άκρως μυστικό» από τον δευτερότοκο γιο του, πρίγκιπα Χάρι.

Ο συγγραφέας μιλώντας στην Mirror, ανέφερε ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας βρίσκεται «στο επίκεντρο του σχεδιασμού της διαδοχής», αλλά «κανείς δεν εμπιστεύεται τον Χάρι». Η δυσπιστία λέγεται ότι προέκυψε μετά τις συνεντεύξεις του Χάρι στα μέσα ενημέρωσης και τις επιθέσεις του στη βασιλική οικογένεια στο πρώτο του βιβλίο απομνημονευμάτων, Spare.

Ο Quinn ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Χάρι είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο: Ο Κάρολος γνωρίζει επίσης ότι, ως μελλοντικός βασιλιάς, ο Γουίλιαμ βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδιασμού διαδοχής που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή – οι αξιωματούχοι είχαν υποθέσει ότι ο Κάρολος θα παρέμενε υγιής τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της όγδοης δεκαετίας του πριν χρειαστεί να ξεκινήσει ο σχεδιασμός διαδοχής, αλλά στην πραγματικότητα έχει αρχίσει τώρα και δείχνει ίσως ότι ο καρκίνος του Καρόλου είναι πιο επικίνδυνος από ό,τι μας έχουν κάνει να πιστεύουμε.

Ο σχεδιασμός της διαδοχής είναι άκρως απόρρητος και κανείς δεν εμπιστεύεται τον Χάρι να συμμετέχει σε αυτόν για τον απλούστατο λόγο ότι αν νιώσει με οποιονδήποτε τρόπο ότι τον προσβάλλουν ή ότι δεν του δίνουν αυτό που πιστεύει ότι του αξίζει, θα τρέξει κατευθείαν στα μέσα ενημέρωσης».

Ο Χάρι προκάλεσε αναστάτωση όταν κυκλοφόρησε το Spare, καθώς χτύπησε αρκετά μέλη της οικογένειάς του. Στο βιβλίο, μίλησε για την ταραχώδη σχέση του με τον αδελφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ και επιτέθηκε επίσης στον πατέρα του.

 

Πηγή: ieidiseis.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer