Βαγγέλης Αγγελάτος: Το πρόσωπο -έκπληξη στο συνδυασμό της Κράτσα στην Κεφαλονιά [ηχητικό]
Αυτοδιοίκηση
12/09/2023 | 20:12

Την παρουσίαση της υποψηφιότητάς του για τη θέση του περιφερειακού συμβούλου πραγματοποίησε ο Ευάγγελος Αγγελάτος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή των Ανδρέα Αρβανιτάκη και Βάνιας Σαμόλη στον Ionian Galaxy.

Ο κ. Αγγελάτος, νεαρός επαγγελματίας στον χώρο του τουρισμού στα νησιά μας, μίλησε για τις σπουδές του, την επαγγελματική του πορεία και την απόφαση του να δραστηριοποιηθεί στα νησιά μας.

Ο Ευάγγελος Αγγελάτος με τους συντελεστές της εκπομπής Βάνια Σαμόλη και Ανδρέα Αρβανιτάκη

Παράλληλα, χαρακτήρισε εξαιρετική την θητεία της Περιφερειάρχη Ρόδης Κράτσα, με πλήθος έργων και παρεμβάσεων σε όλα τα νησιά του Ιονίου και δη στα νησιά μας, σε όλους τους τομείς.
Για τον λόγο αυτό με πολύ χαρά δέχτηκε την πρότασή της να συμμετέχει στον συνδυασμό της, ώστε να μπορέσει και αυτός να συμβάλει με τις γνώσεις και την εμπειρία του στην περαιτέρω ανάπτυξη των νησιών μας.

Στον τομέα του τουρισμού, εκτιμά πως η φετινή χρονιά είναι μια εξαιρετική χρονιά και θεωρεί πως και οι ερχόμενες τουριστικές σεζόν θα συνεχίσουν να είναι καλές και ποσοτικά αλλά κυρίως ποιοτικά.

Αναφορικά με τα παράπονα που υπάρχουν ειδικά στην Αγία Ευφημία, τόνισε ότι αυτά οφείλονται σε έναν βαθμό σε μια σύγχυση αρμοδιοτήτων στους πολίτες σχετικά με το τι άπτεται των καθηκόντων της Περιφέρειας και τι του Δήμου. Ο ίδιος τόνισε ότι αισθάνεται ιδιαίτερα χαρούμενος, καθότι τόσο η ίδια η Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα και προχώρησαν μελέτες και έργα για την αντιπλημμυρική οχύρωση της Αγίας Ευφημίας, τα οποία δεν είχαν γίνει εδώ και 20 χρόνια, μιλώντας παράλληλα για σημαντική παρακαταθήκη η οποία θα αποδώσει τα μέγιστα στο μέλλον.

Παράλληλα, προέτρεψε τους πολίτες να δουν το έργο της περιφερειακής αρχής της Ρόδης Κράτσα μέσα από τον διαδραστικό χάρτη στην ιστοσελίδα της παράταξης ioniodinata.gr/χαρτης/
Εκεί υπάρχουν πάνω στο χάρτη τα έργα που έχουν γίνει σε όλα τα νησιά του Ιονίου και ο πολίτης μπορεί να δει το έργο, τον προϋπολογισμό του, ενώ υπάρχουν σε λινκ περαιτέρω πληροφορίες για το κάθε ένα από αυτά.

Τέλος, ο κ. Αγγελάτος τόνισε πως ταυτίζεται και ο ίδιος με τον στρατηγικό σχεδιασμό της κας Κράτσα και εξέφρασε την βεβαιότητα πως τα έργα που γίνονται και θα γίνουν θα οδηγήσουν σε μεγάλη βελτίωση των νησιών μας και την ποιότητα ζωής σε αυτά.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Αγγελάτου στο ηχητικό που ακολουθεί:

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer