Τυχερός ο Ανουσάκης: Εχει «έναν τίγρη στη μηχανή του»!..
Νίκος Παπαδάτος
09/04/2022 | 10:04

Γράφει ο Νίκος Παπαδάτος

συνταξιούχος τραπεζικός – Οικονομολόγος

 

 

 

Πράγματι, έτσι είναι! Ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς και νυν δημοτικός σύμβουλος Γερ. Παπαναστασάτος (δικηγόρος) αποτελεί αναντίρρητα το πιο δυναμικό στέλεχος στο συνδυασμό του Νίκου Ανουσάκη «Δήμος Αργοστολίου, παρών και μέλλον».

Οθεν: Ο Γερ. Παπαναστασάτος αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην τιτάνια προσπάθεια για την ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ στο Δήμο Αργοστολίου στις δημοτικές εκλογές που έρχονται…

 

Ο Παπαναστασάτος αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση στελέχους στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης στο νησί μας, κι αυτό γιατί ως  πρ. δημοτικός σύμβουλος:

Ασκεί με υπευθυνότητα, συνέπεια και εντιμότητα τον ελεγκτικό του ρόλο στο Δήμο Αργοστολίου.

Είναι μαχητής! Δεν κωλώνει πουθενά και με τίποτα! Εχει πάντα το θάρρος της γνώμης του, την οποία και κοινοποιεί σε μας τους δημότες ευθαρσώς.

Καταγγέλλει με τόλμη και παρρησία, ήτοι χωρίς φόβο αλλά με πάθος, τα κακώς κείμενα της δημοτικής Αρχής Θεόφιλου Μιχαλάτου, χωρίς να κάνει «εκπτώσεις» και τα τοιαύτα...

Κατά συνέπεια των ανωτέρω δικαιολογημένα ο Γεράσιμος Παπαναστασάτος αποτελεί το «κόκκινο πανί» για το “team Θεόφιλου»!

Και επιπλέον, ο Γερ. Παπαναστασάτος:

Δεν συμβιβάζεται επ’ ουδενί με αθέμιτες καταστάσεις και …υπόγειες διαδρομές, που ενίοτε λαμβάνουν χώρα στη τοπική πολιτική σκηνή!

Επίσης: Δεν διστάζει να κριτικάρει το σημερινό βουλευτή του Νομού μας Παναγή Καππάτο στις όποιες – κατά τη γνώμη του – «κακοτοπιές» του, παρ’ όλο που και οι δύο ανήκουν στον ίδιο πολιτικό χώρο!  

Εμένα, ως δημότης Αργοστολίου, μου αρέσει το «στυλ» με το οποίο ο συντοπίτης Γεράσιμος Παπαναστασάτοςαντιπολιτεύεται το ΔHMΑΡΧΕΙΟ και γι΄ αυτό δεν μπορώ παρά «να του βγάλω το καπέλο»!

Αμ πως!

 

ΥΓ: Δεν είμαι ούτε Αρχιτέκτων, ούτε Χωροτάκτης, ούτε Πολεοδόμος – Συγκοινωνιολόγος για να έχω άποψη για το χρονίζον κυκλοφοριακό πρόβλημα στο Αργοστόλι (νέα μελέτη, χρήση παλαιού Νοσοκομείου κ.λπ). Ας μιλήσουν και ας πάρουν θέση οι ειδικοί! Απλά θα επισημάνω πως τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος.  

 

Γνωστός o δικηγόρος Γεράσιμος Παπαναστασάτος δεν κωλώνει πουθενά…

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia