Με πλοίαρχο τον Κεφαλλονίτη Διονύση Μπαράκο
“Τρυπώσαμε” στο εσωτερικό του “Αλεξάνδρα Λ”-Ξεκινά δρομολόγια στα νησιά μας [εικόνες]
Κοινωνία
08/06/2018 | 20:55

Το νέο πλοίο «Αλεξάνδρα Λ» της «Kefalonian Lines», είναι έτοιμο να ταξιδέψει στα νερά του Ιονίου! Συγκεκριμένα σήμερα Σάββατο ξεκινά δρομολόγια από Κυλλήνη για Πόρο και Ζάκυνθο, αντικαθιστώντας το «Ζάκυνθος 1».

Η μετασκευή του πλοίου είναι εντυπωσιακή και το καθιστά πλέον ένα από τα ομορφότερα πλοία της ακτοπλοΐας μας, αναβαθμίζοντας παράλληλα τις γραμμές μας.

Η «Kefalonian Lines» ξαναμπαίνει γερά στον ανταγωνισμό με την έλευση του «Αλεξάνδρα Λ» στη θέση του «Ζάκυνθος 1», και της δίνει συγκριτικά πλεονεκτήματα, με την οικογένεια Λυκούδη να είναι ιδιαίτερα περήφανη για το νέο της απόκτημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πλοίο «Αλεξάνδρα Λ», ενδέχεται να αντικαταστήσει το «Νήσος Κεφαλονιά» στη γραμμή Πάτρα-Σάμη, με το δεύτερο να δρομολογείται στη γραμμή Ζάκυνθος-Κυλλήνη.

Το νέο πλοίο, το οποίο χαρακτηρίζουν η πολυτέλεια και η ταχύτητα, είναι 102 μέτρα, μπορεί να μεταφέρει έως 800 επιβάτες και έχει μέγιστη ταχύτητα τα 19 μίλια.

Καπετάνιος του πλοίου ανέλαβε ο Κεφαλλονίτης Διονύσης Μπαράκος, ενώ το σύνολο του πληρώματος είναι Κεφαλλονίτες και Ζακυνθινοί.

Εμείς να ευχηθούμε καλοτάξιδο!

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του ekefalonia.gr, από το εσωτερικό του πλοίου “Αλεξάνδρα Λ”:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia