Τριήμερη εκδρομή διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων του 4ου Δημοτικού Αργοστολίου – Καλάβρυτα, Ράντζο Κορινθίας, Μυκήνες, Πάτρα
Κοινωνία
23/05/2022 | 21:55

Σε ακόμα μία εξαιρετική πρωτοβουλία προχώρησε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Αργοστολίου, διοργανώνοντας 3μερη εκδρομή με πολλαπλούς προορισμούς σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Kouloumbis Travel.

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας παιδιά και γονείς είχαν ανάγκη από μία διέξοδο και αγκάλιασαν με τη συμμετοχή τους και αυτή την πρωτοβουλία του Συλλόγου.

Πρώτη στάση της εκδρομής, μετά την αναχώρηση από την Κεφαλονιά την Παρασκευή, ήταν τα Καλάβρυτα, όπου επισκέφθηκαν το Μέγα Σπήλαιο και την γραφική κωμόπολη.
Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το “Ράντζο” Σοφικού Κορινθίας, όπου και διανυκτέρευσαν. Εκεί τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε πλήθος δραστηριοτήτων, όπως τοξοβολία, ιππασία, αναρρίχηση και πολλά άλλα και συνάμα να διασκεδάσουν με την ψυχή τους, ενώ οι γονείς απόλαυσαν τον καφέ και το ποτό τους με ησυχία μέσα στη φύση.
Την τρίτη ημέρα αναχώρησαν από το Ράντζο και επισκέφθηκαν τον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών, βλέποντας από κοντά όλα εκείνα που διδάσκονται στα βιβλία της ιστορίας.
Τέλος, κατά το ταξίδι του γυρισμού στην Κεφαλονιά πέρασαν από την Πάτρα προτού επιστρέψουν, γεμάτοι με νέες αναμνήσεις και εμπειρίες στην Κεφαλονιά το βράδυ της Κυριακής.

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia